Místo panenky teď chovám miminko - Je mi 11 let! Už mám dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Místo panenky teď chovám miminko - Je mi 11 let! Už mám dítě!

Kordeza (11) a její dcera Violeta.
Kordeza (11) a její dcera Violeta. (News of the World)

Panečku, to byl fofr. Kordeza Željazková (11) z bulharského Slivenu sotva stačila říct v kostele »ano« a už spěchala do porodnice. Na svět přivedla nádhernou dceru Violetu. Miminko o váze 2,5 kilogramu se má čile k světu, otci ale hrozí, že ji příště spatří, až půjde do školy. Za sex s jednou z nejmladších matek světa mu totiž hrozí šest let vězení.

Otec miminka – Jeliazko Dimitrov (19) – jednou Kordezu zachránil před útokem pouličního gangu. Tehdy netušil, že potkal životní lásku. „Sama mě pozvala na schůzku. Myslel jsem, že jí je patnáct. Skutečný věk mi neprozradila,“ vzpomíná novopečený otec.

Přiznává, že se do Kordezy bezhlavě zamiloval a brzy měli sex. To je však v Bulharsku povoleno až od 14 let, a tak mu hrozí kriminál za pohlavní zneužití nezletilé osoby. Nepomáhá ani to, že ve svádění byla aktivnější dívka. „Nechtěla jsem mu prozradit věk, abych ho neztratila,“ říká Kordeza.

Dítě počali už po několika dnech známosti. Kordeza si myslela, že tloustne po hamburgerech. Až její babička Dida (55) poznala, co se stalo. „V naší zemi ženy rodí velmi brzo. Ale v tomto případě byl ještě čas,“ říká babička.

Kordeze to však nevadí a na dceru je hrdá. Přesto říká: „Je to divný pocit být matkou. Hrála jsem si s panenkami, ale teď mám docela jinou hračku.“

Nejmladší matkou světa zůstává Peruánka Lina Medina, která v květnu 1939 přivedla na svět syna Gerarda. Tehdy jí bylo 5 let, 7 měsíců a 21 dní. Chlapec byl také zdravý, ale ve 40 letech podlehl onemocnění kostní dřeně, které s věkem jeho matky nijak nesouviselo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.