SPROSTÝ ÚTOK: Patrasová se smíchem odmítla sex a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

SPROSTÝ ÚTOK: Patrasová se smíchem odmítla sex a pak...

 (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Ztracený mobil Dagmar Patrasové (50) vydal svá tajemství! Podle něj se oblíbená Dáda stala terčem vydírání, teroru a nechutných nadávek! A společně s ní i její manžel Felix Slováček (63) či podnikatelka Iva Krausová.

Ty mrcho, jsi obyčejná...

To vše ze strany jejich společného známého George Ecksteina (52), který se proslavil především svým proklamovaným vztahem s Kateřinou Brožovou (38)! „Máte, co jste chtěly, nafoukané coury,“ píše třeba Eckstein v jedné ze svých SMS Dádě. „Ty mrcho, jsi obyčejná...“ nebo „Mohu tě, kdykoliv budu chtít, zničit. Jsi jen herečka a nic víc!“

V dalších SMS, kde Eckstein Dádu tituluje »narozeným potratem« či ještě vulgárněji, se obchodník chlubí i svými kontakty na média a slibuje pomstychtivé články. „Já to řídím,“ hlásá s tím, že zařídil už pět novinových a dva časopisecké materiály, které mají Dádu pošpinit. A telefon, který nálezce přinesl do redakce deníku Aha!, je plný podobných »kamarádských« perel.

A co na to Dáda? „Tvářil se jako přítel, ale když jsme rozkryli jeho intriky a odmítli mu další finanční výpomoc, spustil lavinu výhrůžek a vydírání,“ říká herečka s tím, že to byl právě Eckstein, kdo média informoval o údajné nevěře jejího manžela, která málem vyústila v rozvod.

„Fabuloval tak perfektně, že jsem mu to věřila. Po neúspěchu u Kateřiny Brožové se mě snažil rozeštvat s manželem a docílit mého přátelství,“ dodává Dáda, která se smíchem odmítla Ecksteinovy sexuální návrhy. Teď, když už se s ním Dáda i Felix odmítají stýkat, spustil Eckstein svoji lavinu nenávisti, se kterou má zkušenosti i herečka Kateřina Brožová. „Je to podvodník, který se věší na známé lidi. Pak na ně začne házet špínu a vyhrožuje jim. Mně sprostě ublížil a urazil mě. A když tvrdil, že je můj přítel, byla to nechutná lež,“ vzpomíná Kateřina na své »přátelství« s Ecksteinem, na něhož už podala žalobu.

„Já s těmi fuchtlemi zatočím, to jim ode mě vyřiďte. Ať si na mě podají žalobu, já na ně podám žaloby tři. Psaly mi sprosté esemesky, kde mi strašně sprostě nadávaly. Všechno to mám schované a rád to u soudu ukážu. Budou mít ostudu před celým národem,“ tvrdí Ecksteinem, který se v minulosti jmenoval Golembiewski.

Kateřina Brožová, Dagmar Patrasová a Felix Slováček však kromě trestního oznámení na Ecksteina chystají i společné prohlášení, ve kterém se od jeho jednání budou distancovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.