Expřítelkyně údajného vraha stopařky: Při sexu používal nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Expřítelkyně údajného vraha stopařky: Při sexu používal nůž!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Případ smrti stopařky, podobný nejdrsnějšímu filmovému hororu, včera pokračoval u královéhradeckého soudu. Z brutální vraždy studentky (†20) se zodpovídá Jiří Cimbál (37). Za jeho předchozí slova, která u soudu zazněla, by se nestyděl ani pověstný kanibal doktor Hannibal Lecter v podání Anthonyho Hopkinse.

Soud včera vyslýchal svědky. Vypovídala i sestra zavražděné. Dívka podle ní jezdila stopem velmi často. V osudný den cestovala na letní brigádu z Náchoda do Liberce. „Ještě ten den jsem sestře zjišťovala spoje. Do poslední chvíle nevěděla, jestli pojede stopem, nebo autobusem,“ řekla sestra zavražděné.

K soudu včera přišla i bývalá Cimbálova přítelkyně. Podle ní byl sadista. Seznámila se s ním při autostopu, když jela do Prahy za prací. Už při prvním setkání se jí údajně Cimbál ptal, jestli by s ním měla sex. Ona prý odmítla. Potom ji začal posílat romantické sms a začali spolu žít v Jičíně. Jejich vztah trval asi půl roku.

„Nikomu bych nepřála strávit ani jeden den s tímto člověkem. Byl agresivní, dvakrát mě znásilnil a při sexu na mě používal i nůž,“ vypověděla expřítelkyně obžalovaného. Cimbál však svou vinu popírá a tvrdí, že si jeho bývalá přítelkyně psala erotické scénáře, podle kterých on pouze plnil její přání. „Chtěla, abych ji znásilňoval v kukle a říkala si, jak silně ji mám plácat po zadku.“

Odmítá i hrůzy posledních minut života zavražděné stopařky, které původně velmi věrohodně sám popsal. „Vše jsem si vymyslel, abych byl zajímavý před kamarádem,“ hájí se nyní Cimbál, kterému hrozí až doživotní trest. Rozsudek by mohl padnout už tento týden.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.