Zvrhlý otec (42) na Ostravsku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zvrhlý otec (42) na Ostravsku

Ostrava
Ostrava (ostrava.cz)

5:00 – Děsivý případ znásilnění a pohlavního zneužívání se objevil na Ostravsku. Muž (42) tam měl roky znásilňovat a zneužívat nevlastní dceru (20), která nakonec otěhotněla a porodila.

Dnes již mladou ženu měl otčím poprvé znásilnit, když jí bylo 16 let. Sex pak po ní požadoval téměř každý den, využíval přitom okamžiků, kdy spolu byli sami doma.

„Vyzval ji třeba, aby mu šla pomoci s domácími pracemi, jako bylo třeba štípání dřeva ve sklepě a podobně. Stávalo se to téměř denně tři roky až do doby, kdy jí bylo téměř 20 let,“ řekl k případu kriminalista Libor Šustek.

Rok poté, co otčím se svými zvrhlými praktikami začal, dívka otěhotněla a porodila syna. Neměla přitom žádnou známost a otčím ji pod pohrůžkou že odejde od její matky donutil říct, že otcem je neznámý muž, se kterým se seznámila přes internet.

Vše prasklo, když se mladá žena svěřila své sestře, která vše nahlásila policii. Sestře zneužívané ženy totiž bylo podezřelé, že ve třech letech je dítě neuvěřitelně podobné dítěti, které měl otčím s její matkou. Dívka tedy řekla sestře pravdu a ta poté kontaktovala Bílý kruh bezpečí a policii. Muž byl zatčen a jeho DNA bylo podrobenu testu. Ten prokázal, že je skutečně otcem dítěte nevlastní dcery. Nato byl vzat do vazby a obviněn z pohlavního zneužívání a znásilnění. Nyní mu hrozí až deset let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.