Kluka (5) bil hadicí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kluka (5) bil hadicí

5:00 – Peklo na zemi – tak lze bez nadsázky nazvat to, co zažíval pětiletý chlapec z Ostravy. Přítel (44) jeho matky ho nutil hodiny klečet v koupelně nebo pod stolem, svazoval mu ruce a bil ho hadicí do hlavy, krku i po celém těle.

„Důvodem byl fakt, že chlapec vzal kojeneckou láhev svým sourozencům,“ řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková. Podle ní vše vyvrcholilo před několika dny, kdy chlapec údajně vzal opět láhev sourozencům a napil se z ní. „Muž jej měl uhodit do obličeje tak, že mu způsobil poranění, jež si vyžádalo lékařské ošetření,“ uvedla Holčáková.

Muž pak lékařce tvrdil, že dítě spadlo v bytě. Ta však při prohlídce zjistila na těle známky týrání a přivolala policisty. Dítě skončilo v nemocnici. Muže ještě téhož dne zadrželi policisté a byl obviněn z týrání svěřené osoby. Vyšetřovatel navrhl vzetí obviněného do vazby. Hrozí mu vězení od šesti měsíců do tří let.

Ilustrační foto beam.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.