Cestovní kancelář Sunny Days: 400 Čechů na letišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Cestovní kancelář Sunny Days: 400 Čechů na letišti!

Takhle kanceléř vábí své klienty.
Takhle kanceléř vábí své klienty. (iprima.cz, logo Sunny days)

5:00 (kot) – Klienti cestovní kanceláře Sunny Days, kteří měli v sobotu odletět na dovolenou do Tunisu a také ti, kteří se stejným letadlem měli vrátit do Česka, zůstali trčet na letištích. Že by krach další velké cestovky? Ne, vypadá to, že jen úřednická chyba. Někdo totiž zapomněl objednat u Českých aerolinií letadlo.

„Podle mých informací Sunny Days za letadlo Českým aeroliniím zaplatila. Ať už to ale bylo jakkoliv, situace se řeší. Pro dopravu českých turistů z Djerby se cestovce povedlo dohodnout náhradní let u Sky Europe,“ prozradil šéf Asociace českých cestovních kanceláří Tomio Okamura. Pochybili tedy v ČSA? „Charterový let z Brna na Djerbu neměl žádný zákazník objednaný,“ řekla včera pro tn.cz mluvčí společnosti Hana Hejsková.

Kdo tedy udělal chybu, na kterou doplatily více než čtyři stovky českých klientů, není zatím jasné. Z Tunisu měli nakonec Češi odletět včera ve 23 hodin. Pro klienty Sunny Days, kteří zůstali na letištích v Brně a Ostravě, zajistila cestovka náhradní spoj u ČSA. Ten by měl odletět dnes.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.