Podvodník připravil dětský domov o peníze: Zneužil jméno Pilarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podvodník připravil dětský domov o peníze: Zneužil jméno Pilarové!

Podvodník Jiří Larva se vmísil mezi hosty na filmpárty.
Podvodník Jiří Larva se vmísil mezi hosty na filmpárty.  (pro Aha! – Filip Smetana)

5:00 (nik) – Podvodník Jiří Larva, který zpronevěřil finanční hotovost na charitativní koncert Silné srdce a připravil tak o peníze děti z dětského domova v pražských Dolních Počernicích, si klidně obchází večírky a vtírá se do přízně nic netušících celebrit!

Naposledy se objevil minulý čtvrtek na párty organizované k filmu T.M.A., kde se spolu se svým kumpánem zadarmo najedl a napil a snažil se navazovat další kontakty. „Kvůli němu se koncert 1. července neuskutečnil, přišla jsem o sponzory. Navíc Národní divadlo po mně chce zaplatit celý pronájem,“ svěřila se pořadatelka charitativní akce Lucie Junková. „Ukazoval mi smlouvy, které neexistovaly, falšoval razítka a zmizel i se všemi penězi.“

Některé celebrity, které měly na akci podle Larvy vystoupit, o své účasti vůbec nevěděly! Jednou z nich je i zpěvačka Eva Pilarová. „Nikdo mě nekontaktoval, jen se ke mně doneslo, že se ohání mým jménem u sponzorů,“ přiznává Pilarová. Celou kauzu již řeší policie a reportáž o ní odvysílala i TV Nova. Koncert se nakonec uskuteční v prosinci 2009 v divadle Milenium.

Jeho kumpán se po zjištění, že je fotografován, začal ukrývat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.