Ženy bestie vraždí své děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ženy bestie vraždí své děti

Miroslava Micheková z Aše v roce 1993 usmrtila svou teprve měsíční dceru
Miroslava Micheková z Aše v roce 1993 usmrtila svou teprve měsíční dceru

PRAHA – Zrůdy. Mají v sobě ohromnou nenávist a nepopsatelnou brutalitu. Teď veřejnost šokoval další z případů, kdy možná matka v zoufalství zabila své dítě. Jedenáctiletá školačka Soňa z Mutějovic na Rakovnicku se podle policejního vyšetřování možná loni v srpnu neoběsila na ocelovém lanku v kufru staré škodovky, ale existuje i hypotéza, že ji zabila její matka! Je to jen další z hrůzných případů poslední doby…

1993
Miroslava Micheková z Aše usmrtila svou teprve měsíční dceru. V areálu opuštěné továrny dítě uškrtila páskem od županu. Motivem byla pomsta matce, která Michekovou zcela zavrhla.

1995
Petra Hlubinková
z Ivančic na Brněnsku tajně na záchodě rodinného domku porodila zdravou holčičku, kterou vzápětí ubodala kuchyňským nožem. Žena těhotenství ze strachu před svými rodiči tajila a pak nezvládla afekt.

1997
Petra Teclová z Brna byla potrestána 13 lety vězení za brutální vraždu svého ročního syna Davida. Syna brutálně bila pěstmi a kopala do něj, čímž mu způsobila těžká vnitřní zranění. Prezident republiky jí v roce 1999 udělil milost.


2000

Slovenka Erika M. (22) zabila na Prachaticku svého devatenáctiměsíčního syna Daniela. Spícího ho udusila polštářem a mrtvolku pak ukryla ve skříňce v pronajatém pokoji, kde byla pak nalezena.

2000
Matka se snažila ve svém bytě v Praze 10 podříznout svou dceru. Čtrnáctiletá dívka vyvázla jen s řeznou ranou na krku, matka spáchala sebevraždu, skočila pod metro.

2001
Helena Čermáková v opilosti zabila svou čtyřletou dceru Terezku. Letos v únoru byla Čermáková propuštěna poté, co jí vypršel tříletý trest.

2001
Matka šesti dětí Božena Žigová z Vyškova dostala u Vrchního soudu v Olomouci deset let vězení za smrt devatenáctiměsíčního syna Dominika. Žena svého postiženého syna doslova udupala.


2002

Lada Hájková je ve vězení za vraždu chlapečka. Toho po porodu zabalila do osušky a tří igelitových tašek.

2003
Lucie Rokošová
udusila svou čtrnáctidenní dceru Elišku, když celou noc plakala. Žena dítě udusila plenou.

2004
V Praze zemřely dvě malé děti. Čtyřletá Lucie a dvouletý Honzík dostali jed z rukou vlastní matky. Neunesla své psychické problémy.

2004
Matka se v Praze 6 pokusila otrávit svou čtyřletou dceru. Dívenka naštěstí snahu své matky přežila. Matka holčičky spáchala sebevraždu.

2005
Eva Révayová
přivedla na parkovišti v areálu znojemské nemocnice na svět novorozeně, které vzápětí zabila.

2006
Chlapeček, kterého objevila obsluha třídicího pásu na skládce v Plané na Tachovsku, byl zavražděn. Policie po pachateli stále pátrá.


Autor: (hell)
Foto ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.