Pomsta divoké Thajky - Belgičanovi ukousla penis | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pomsta divoké Thajky - Belgičanovi ukousla penis

Fotografie
Fotografie (internal)

BANGKOK – Zážitek, na který do smrti nezapomene, připravila svému belgickému příteli Eddymu Develdemu (56) pomstychtivá Thajka. Měla to být divoká noc plná vášní. A skutečně byla. Jenže jinak, než si Belgičan představoval.

Zážitek, na který do smrti nezapomene, připravila svému belgickému příteli Eddymu Develdemu (56) pomstychtivá Thajka. Měla to být divoká noc plná vášní. A skutečně byla. Jenže jinak, než si Belgičan představoval.

Incident se stal v hotelu Diana Inn v thajském Soi Buakao. Podle svědků se Belgičan se svou thajskou přítelkyní, která v hotelovém baru působila jako servírka, ostře pohádal. Příčinou byla mužova údajná nevěra. Oba pak skončili na pokoji.

Místo sexu na usmířenou a něžného objetí ale proradná Thajka svému příteli připravila bolestivé martyrium. Několikrát se zuby zahryzla do jeho penisu, který málem ukousla. Develde byl naštěstí ještě včas převezen do místní nemocnice, kde se lékařům jeho mužství podařilo zachránit. Snad se mu časem podaří vypořádat i s psychickým traumatem, které utrpěl.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.