Největší sraz majitelů sporťáků - V Brně jezdil veyron! Paráda za 32 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Největší sraz majitelů sporťáků - V Brně jezdil veyron! Paráda za 32 milionů!

V Brně bylo k vidění i nejrychlejší sériově vyráběné auto – Bugatti Veyron.
V Brně bylo k vidění i nejrychlejší sériově vyráběné auto – Bugatti Veyron. (pro Aha! – Jakub Ščurkevič)

BRNO – Paráááda! Zaplesalo srdce nejednoho milovníka pořádných sporťáků. Největší český klub majitelů sportovních vozů totiž včera na brněnském okruhu uspořádal svoji první letošní akci pro širokou veřejnost. A opravdu bylo na co se dívat!

Paráááda! Zaplesalo srdce nejednoho milovníka pořádných sporťáků. Největší český klub majitelů sportovních vozů totiž včera na brněnském okruhu uspořádal svoji první letošní akci pro širokou veřejnost. A opravdu bylo na co se dívat!

Celkem tu byla auta, jejichž pořizovací cena se blíží čtvrt miliardě korun! Každý, kdo chtěl, si mohl na vlastní kůži vyzkoušet okruh a co všechno sportovní auta vydrží. „Sice nám moc nepřálo počasí, ale myslím si, že tu byla slušná účast,“ řekl ke konci programu organizátor akce Nicolas Seizis. Na srazu nemohl chybět ani majitel pražské kavárny Ferrari Vlasta Hájek: „Je to tu super, parádní akce, skvělá atmosféra. Za tu dobu, co jsem tady, jsem napočítal tak patnáct ferrari.“

Na sraz dorazilo na dvě stě padesát sporťáků snad všech luxusních značek: od italského Ferrari F430 Scuderia, Lamborghini Murcielago či Gallardo, přes nejlepší kusy německého inženýrství Audi R8 a BMW M6 až po americké Corvetty a japonský Nissan GTR.

Největší pozornost publika ale právem vzbudil nejrychlejší sériový vůz na světě Bugatti Veyron, který stojí přes 32 milionů korun! V Česku vlastní tuhle hračičku jen dva lidé.

Kliknutím zvětšete

Tyhle superkáry patří Čechům

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.