Neuvěřitelné štěstí opilce s třemi promile alkoholu - Přežil pád ze 6. patra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Neuvěřitelné štěstí opilce s třemi promile alkoholu - Přežil pád ze 6. patra!

Z tohoto balkonu muž spadl.
Z tohoto balkonu muž spadl. (pro Aha! – Věra Knedlhansová)

PLZEŇ – Neuvěřitelné! Pád ze šestého patra panelového domu přežil v Plzni opilý muž (45), který byl na návštěvě u svých známých. Večer si šel zakouřit na balkon. Krátce nato se vydal na lešení, které bylo na domě kvůli zateplování a propadl se dolů!

Neuvěřitelné! Pád ze šestého patra panelového domu přežil v Plzni opilý muž (45), který byl na návštěvě u svých známých. Večer si šel zakouřit na balkon. Krátce nato se vydal na lešení, které bylo na domě kvůli zateplování a propadl se dolů!

Záchranáře zavolala sousedka, kolem jejíhož okna muž proletěl. „Koukala jsem na televizi a najednou mě vyrušila hrozná rána. Říkala jsem si, kdo to blbne na tom lešení. Pak slyším šílenej řev a další ránu, vyletěla jsem na balkon, jenže jsem nic neviděla. Tak jsem seběhla dolů a tam ležel chlap. Ještě dýchal, takže to nevypadalo tak zle,“ popsala šílený zážitek obyvatelka domu. „K překvapení lékaře muž nejevil žádné viditelné známky zranění. Pozdější vyšetření v nemocnici potvrdilo jen zlomená žebra a natrženou slezinu,“ řekla mluvčí plzeňské záchranky Lenka Ptáčková.

Podle lékařů měl muž v krvi přes tři promile alkoholu, což podle vyjádření odborníků odpovídá konzumaci až litru čtyřicetiprocentního alkoholu. Případem se začala zabývat policie.

Pár vtipů o životě opilců...
  • Opilec na ulici vrazí do ženské. Ta mu hned dá facku. On se podiví: „Sakra, to už jsem doma?“
  • „Pane mistr! Franta spadl z lešení...“
    „Tak mu vyndejte ruce z kapes, ať to vypadá jako pracovní úraz.“
  • Potácí se opilec po ulici, až narazí na plakátovací sloup. Zarazí se, šmátrá rukama po sloupu, ohmatává ho kolem dokola. Když sloup několikrát obejde, zastaví se a povídá: „Panebože, zaživa mě tu zazdili!“
  • „Kdo tě tak pokousal?“
    „Můj pes.“
    „A jak se ti to stalo?“
    „Vrátil jsem se domů střízlivý, a on mě nepoznal.“

15.5.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.