Policejní razie - Zatkli podvodnici celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policejní razie - Zatkli podvodnici celebrit!

Podvodnice se ráda představuje cizími jmény, a tak dlouho zdráhavě hledala v tašce své doklady.
Podvodnice se ráda představuje cizími jmény, a tak dlouho zdráhavě hledala v tašce své doklady. (pro Aha! – Aleš Kartal)

PRAHA – »Slušivé« náramky dostala v pondělí večer v pražské kavárně Slavia »kamarádka« mnoha celebrit a hvězda večírků AndreaBělohlávková (32).

Zneužitá je i herečka Alena Antalová

Ženě, která se ráda předvádí po boku slavných a jejich jména pak zneužívá při páchání trestné činnosti, klepeta při zatýkání nasadili kriminalisté.

Už jednou odsouzená podvodnice umí mistrovsky hrát na citlivou strunu. Vypráví báchorky o tom, jak pracuje pro charitativní organizace, dětské domovy a pro chudáky sirotky shání oblečení, hračky, elektronické hry... S herečkami, moderátorkami a dalšími osobnostmi se ukazovala na veřejnosti, stále se s nimi objímala. Známým pak vyprávěla pikantní historky o tajných mileneckých vztazích. Šarmu Bělohlávkové před rokem a půl naletěla i herečka Alena Antalová (36). Jejím jménem podvodnice v jedné společnosti vyzvedla herní konzole za bezmála 50 000 korun pro dětský domov Klokánek. Dodnes je tam nedoručila.

Podvodnici a lhářku nenapravil ani podmíněný trest, který jí soud uložil loni v únoru. Tehdy z důvěřivých lidí vymámila statisíce korun údajně na pomoc zraněné kamarádce. Sotva ji pustili z vazby na svobodu, zalovila v internetové seznamce a pro změnu oslnila staršího osamoceného muže z Kladna.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Svěřila se mu, že má těžce nemocného syna a maminku, kteří potřebují nadstandardní léčbu a drahé léky. Dobrodinec jí dával nejen peníze, ale obstaral jí i dva notebooky. Investoval do ní celkem 582 000 korun. Slibovala mu lásku až do smrti. Jakmile mu ale došly peníze, zmizela i ona.

„Andrey syn je zdráv a nikdy žádnou vážnou chorobou netrpěl. Jsem ze zatčení dcery zdrcená,“ sdělila Aha! se slzami v očích matka zatčené. O tom, že dcera znovu podvádí, nic netušila. „Ptala jsem se dcery, když mi volala, kde pracuje, ale ona mi jen řekla, ať se nestarám, že teď studuje vysokou školu,“ prozradila matka. Věřila jí, přestože ví, že její dcera má jen základní vzdělání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.