Žáci ve Znojmě se baví! Sex učitelky na internetu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žáci ve Znojmě se baví! Sex učitelky na internetu

ZNOJMO – Miroslava Prillerová (35), učitelka angličtiny ze znojemské střední odborné školy, natočila erotické video! Teď se pětiminutovým snímkem baví všichni její žáci.

Miroslava Prillerová (35), učitelka angličtiny ze znojemské střední odborné školy, natočila erotické video! Teď se pětiminutovým snímkem baví všichni její žáci...

Prillerová neučí na škole dlouho, známá už je však po celé škole. Mezi žáky se totiž stalo video, které filmoval údajně žák školy, hitem. Volně ke stažení je i na internetu.

Vedení školy ale takové chování pedagožky nevadí. Prý se nestalo nic tak závažného, aby musela být učitelka propuštěna. „Pracovněprávní předpisy paní učitelka neporušila. Zákoník práce mi nedovoluje ji trestat, i když se mi to nelíbí,“ uvedl ředitel školy Miroslav Křivánek.

Navíc natočila soulož s člověkem, který školu nenavštěvuje. „U nás se neučil, žák to nebyl. Znám ho a učil se na Přímětické, to vím. Ale už je vyučený asi dva roky. Je mu devatenáct let,“ dodal ředitel.
Sama Prillerová se psychicky zhroutila a je na neschopence.

Případem se již zabývá znojemská policie. „Jedná o choulostivou záležitost, do ukončení šetření nebudeme poskytovat žádné informace,“ sdělila znojemská policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.