Havlová si vyrazila bez Vaška: Neodložila sklenku z ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Havlová si vyrazila bez Vaška: Neodložila sklenku z ruky

Havlová (zleva) pořád kouřila. Společnost jí dělala Jana Švandová a Juraj Jakubisko s manželkou.
Havlová (zleva) pořád kouřila. Společnost jí dělala Jana Švandová a Juraj Jakubisko s manželkou.

PRAHA – Bývalá první dáma Dagmar Havlová (55) se pořádně rozjela. Na premiéře filmového projektu s názvem »Máj«, který se konal v úterý večer ve Slovanském domě, neodložila z ruky sklenku vína a zapalovala si jednu cigaretu za druhou.


A to nebylo vše. Po slavnostní projekci, které se zúčastnili i její kamarádka Jana Švandová a režisér Juraj Jakubisko s manželkou, se povedená partička přemístila do nejbližší restaurace, kde v divoké pitce pokračovala. A Havlové opět dělaly společnost cigarety, bez kterých se neobešla ani minutu. Na premiéře se objevila i současná první dáma Livia Klausová, která ale po slavnostním ceremoniálu pospíchala domů za svým manželem. A to přitom Václav Klaus ani po operaci kyčle není v tak špatném zdravotním stavu jako Václav Havel (trpí záněty průdušek a i sebemenší cigaretový kouř mu může velmi přitížit)...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (km)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.