Českého žrouta porazili Američané | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Českého žrouta porazili Američané

Pokrmy pro Bitvu jedlíků vybírali lidé v anketě na internetových stránkách. Jako jedno z jídel vybrali obří pizzu o váze 3 kg!
Pokrmy pro Bitvu jedlíků vybírali lidé v anketě na internetových stránkách. Jako jedno z jídel vybrali obří pizzu o váze 3 kg!

VIZOVICE – Tříkilogramová pizza, třicet okurek a kilogram zmrzliny. To vše zmizelo během jedenácti minut v těle Patricka Bertolettiho (23) z Chicaga.


Tento druhý muž světového žebříčku Mezinárodní federace soutěžního pojídání včerejší klání během vizovického Trnkobraní zvládl asi čtyřikrát rychleji než jeho krajan Hall Hunt (25) z Floridy i největší český jedlík Kamil Hamerský (36).

„Z těch okurek mě bolí čelist a ze zmrzliny je mi trošku zima. A že jsem to snědl tak rychle? Prostě jsem měl dneska ráno obrovský hlad, o ničem jiném to není,“ prozradil po soutěži vítěz. Dnes se chystá pokořit i český rekord v pojídání knedlíků. Ten počtem 193 zatím drží právě Hamerský.

Kliknutím zvětšete


Autor: (lv)
Foto pro Aha! – Michal Vlček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.