Bestie Stašková: Honzíka toužila zabít už dávno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bestie Stašková: Honzíka toužila zabít už dávno!

ÚSTÍ NAD LABEM – Bestie! Tak přesně tohle si o Antonii Staškové (38) šeptali u soudu, u kterého druhým dnem pokračovalo líčení v případu vraždy malého Honzíka Rokose (†5). Jak jinak také mluvit o ženě, která se podílela na brutální smrti svého synka a už dřív o vraždě dokonce otevřeně hovořila.


..

„Stašková několikrát opakovala, že než aby Honzíka dala otci, že ho radši zabije. O zabití Honzíka mluvil často i Grepl,“ řekl u soudu jeden ze svědků, Pavel David (partner matky Staškové).

Soudce včera připustil i přímou konfrontaci obou obžalovaných – Staškové i jejího druha a spoluviníka Pavla Grepla (49). Ti proti sobě stanuli a byli vyzváni, aby každý přednesl svoji verzi hrůzného činu. Oba brutální a nesmlouvaví vrahové uhýbali očima, snažili se nedívat jeden na druhého. Zatímco Grepl házel vinu na Staškovou, ta se ničemu nebránila a jen dokola opakovala: „Klidně vezmu všechno na sebe. Stejně jsem už všechno ztratila.“ Kliknutím zvětšeteJejí falešnou odevzdanost jí ale nikdo nevěřil. Už předtím totiž vypověděla odporné detaily svého činu a také vyslýchaní svědci se o ní nezmiňovali jako o zrovna dobré matce...

Jiří Hašler, bratr Staškové, například řekl, že Grepl Honzíka miloval. „Divné bylo jen to, že vlastní mámě říkal teto a Greplovi strejdo.“ To potvrdil i otec Honzíka Roman Rokos. „Honzík mi říkal táto a mojí přítelkyni Jitce, se kterou se rychle spřátelil, začal říkat mami. Zato jsme ho přistihli, jak své mámě říká teto....“


Autor: (esc)
Foto Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.