Barbora Škrlová: Měla jsem styk s muži, podávala jsem jim ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Barbora Škrlová: Měla jsem styk s muži, podávala jsem jim ruku

Barbora Škrlová
Barbora Škrlová (: ČTK)

BRNO – V kauze Kuřim včera u soudu vypovídali soudní znalci, které si objednala obhajoba Barbory Škrlové. Ti shodně tvrdili, že by Barbora neměla dostat trest, ale měla by se léčit v ústavu. Údajně také byla zneužita kvůli penězům.

Škrlová podle obžaloby potopila malému Ondřejovi hlavu do lavoru s vodou. Nyní tvrdí, že to bylo pod nátlakem. A znalci obhajoby tvrdí, že vězení její nemoc zhorší. Psycholožka Jana Telcová vidí psychickou nemoc i v reakci Škrlové, když se jí ptala, jestli měla styk s mužem. „Ona odpověděla, že ano, že s mnoha. Když jsem se zeptala, jak to vypadalo, řekla, že jim podala ruku a řekla, že je Bára,“ upřesnila Telcová. Znalci, kteří vypovídali v pondělí, s jejími závěry ale nesouhlasí a tvrdí, že je Barbora za činy zodpovědná.

Jan Turek, další obžalovaný z týrání Ondřeje a Jakuba, prý v minulosti nutil svého syna (3,5), aby své matce přivázané k topení přejížděl nožem po hrdle. U soudu to včera řekl Jan Rajchl ze sdružení Spondea, na něž se Lucie Turková obrátila. „Tahal ji za vlasy, mlátil jí hlavou o futra dveří,“ popsal Rajchl. Turková přitom minulý týden uvedla, že ji bývalý muž nebil a že si to vymyslela, aby se mu pomstila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.