Chudák holčička (7) Chtěla pohladit psa, ten jí roztrhal obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chudák holčička (7) Chtěla pohladit psa, ten jí roztrhal obličej!

Pes vypadal na první pohled tak mile…
Pes vypadal na první pohled tak mile… (pro Aha!: Ivan DOSTÁL)

ZLÍN – Odpolední rodinná procházka se včera změnila v neštěstí. Jen pár metrů od zlínské nemocnice si chtěla malá holčička (7) pohladit přivázaného psa, který ji však ošklivě pokousal.

Dívenku hlídala babička. Vyrazily spolu na procházku. Babička si ale nevšimla, že její malá vnučka zamířila k psovi, který byl uvázaný u dopravní značky. Holčička ho chtěla pohladit, ale rozzuřený pes zaútočil a škaredě ji pokousal.

„Dívenka strašně plakala a měla celý obličej od krve,“ popsala incident svědkyně. „Pes ji pokousal v oblasti obličeje, měla několik tržných ran, které jsme museli zašít,“ uvedl Aha! ošetřující lékař. Teď už je malá doma u svých rodičů. Z šoku se ale stále nevzpamatovala.

Nezodpovědný majitel (50) psa přiznává svou vinu. „Nechal svého křížence uvázaného bez náhubku,“ řekla tisková mluvčí zlínské Městské policie Šárka Škubalová s tím, že ještě není jasné, zda bude případ posuzován jako trestný čin. Každopádně ale majiteli zuřivého psa hrozí až třicetitisícová pokuta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.