Naštvaný Paroubek: Rozčílila ho manželka. A parkoval jako čuně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naštvaný Paroubek: Rozčílila ho manželka. A parkoval jako čuně...

Paroubkova limuzína stála bezohledně zčásti na chodníku u kavárny Slavia.
Paroubkova limuzína stála bezohledně zčásti na chodníku u kavárny Slavia. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Na křtu alba Jiřího Krampola (70) »Romantické déja vu z kavárny Slavie« se objevil s hodinovým zpožděním šéf ČSSD Jiří Paroubek (55), který měl dorazit s ženou Petrou (34). Místo ní ale třímal v ruce mobil a pochodoval s ním po kavárně Slavia, kde se křest konal.

Na křtu alba Jiřího Krampola (70) »Romantické déja vu z kavárny Slavie« se objevil s hodinovým zpožděním šéf ČSSD Jiří Paroubek (55), který měl dorazit s ženou Petrou (34). Místo ní ale třímal v ruce mobil a pochodoval s ním po kavárně Slavia, kde se křest konal.

Pak vyšlo najevo, že za jeho rozladěním je právě zpoždění Petry. „Zasekla se v dopravní zácpě, proto nestíhá. A Paroubek pak má další program,“ řekl Aha! jeden z organizátorů akce.

Když se Petra konečně se zlomeným kotníkem dobelhala do kavárny, vypadalo to na manželskou hádku. Nakonec však Paroubek manželce odpustil a společně popřáli albu to nejlepší. Petra byla také ráda, že se jí lepší zranění nohy – sádru jí sundali, teď má na noze chodicí ortézu.

Paroubek a jeho řidič se projevili pěkně bezohledně, když limuzínu Audi A8, s níž na akci přijeli, zaparkovali na chodníku. Mezi dalšími kmotry desky se objevili dva spisovatelé Arnošt Lustig a Petr Macek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.