Hubněte v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Hubněte v přímém přenosu!

Moderátor Luboš Xaver Veselý je na »hubnoucí« reality show zvědavý.
Moderátor Luboš Xaver Veselý je na »hubnoucí« reality show zvědavý.

PRAHA – Televize Prima nezahálí, a společně s Trosečníkem a Barem chystá ještě jednu reality show! Bude se jmenovat »Jste to, co jíte«, a v ní budeme sledovat několikaměsíční průběh.


PRAHA – Televize Prima nezahálí, a společně s Trosečníkem a Barem chystá ještě jednu reality show! Bude se jmenovat »Jste to, co jíte«, a v ní budeme sledovat několikaměsíční průběh hubnutí a vůbec celé změny životního stylu několika lidí.

„Věříme, že se bude jednat o atraktivní formát a zajímavé téma,“ prozradila deníku Aha! mluvčí televize Prima Jana Malíková. Štáb nové reality show bude osm týdnů sledovat několik vybraných jedinců, kterým převrátí život, tedy hlavně ledničku, vzhůru nohama. „Kila navíc jsou vězení, ze kterého se dá vyjít ven. Máme metodu. Nejsou to žádná kouzla. Protože jste to, co jíte,“ dodává. Od příštího víkendu začnou castingy a během léta proběhne samotné natáčení. „To je dobrý nápad,“ pochvaluje si myšlenku populární těžkotonážní rozhlasový moderátor Luboš Xaver Veselý. „Otázkou je, jestli to ti lidé se životosprávou vydrží. Ono to není vůbec lehké, a ještě těžší je si váhu po zhubnutí udržet!“ dodává Xaver. Jednotlivé osudy a případné hubnoucí úspěchy pak budeme pravidelně sledovat na podzim. Hlásit se můžete už od dnešního dne na internetových stránkách televize Prima www.iprima.cz.


Autor: Petr Macek
Foto: Jef Kratochvil

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.