Vrah se přestěhoval do domu pedofilů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vrah se přestěhoval do domu pedofilů!

Zavražděný Románek.
Zavražděný Románek. (pro Aha! – Marcela Tolašová)

KLATOVY – K nevíře! Romská rodina Červeňákových utekla z domu, ve kterém byl loni v dubnu zavražděn jejich malý Románek (†3). Jenže tenhle dům hrůzy vyměnili za jiný, a to se stejně pohnutou historií. Z polorozpadlého zámečku v Měčíně se Červeňákovi přestěhovali do domku v nedalekých Radkovicích, kde v minulosti řádili pedofilové z Německa.

Vzpomínáte? Před rokem uškrtil někdo z rodiny malého Románka (†3)

Manželský pár, který tu žil, nabízel své děti ve věku od osmi do sedmnácti let za úplatu k perverzním sexuálním hrátkám mužům z Německa. A co víc – rodina Červeňákových se s povedenými manželi dobře znala...

Kauza první Vrahem byl někdo z rodiny...

MĚČÍN – Uškrcený Románek Červeňák (†3) byl nalezen po třídenním pátrání zneužitý a zastlaný v gauči ve sklepě zámku, kde žila jeho početná rodina. Podle policie vraždil někdo z příbuzných, protože nikdo jiný se v době vraždy v zámku nepohyboval. Pachatele se však usvědčit nepodařilo a případ byl odložen. Kdo Románka zabil, stále není jasné. Rodina se teď raději odstěhovala. A i s vrahem ve svém středu! „Prostě jsme chtěli z toho baráku pryč. Kdykoliv jsem šla po chodbě či do sklepa, na Románka jsem si vzpomněla,“ s dojetím v hlase vysvětluje chlapcova maminka Zdeňka.

Kauza druhá Prodávali vlastní děti

RADKOVICE – V domě v Radkovicích, kam se teď Červeňákovi odstěhovali i s vrahem, se v roce 2005 až 2006 odehrály otřesné orgie. Romští rodiče tady prodávali vlastní děti dvěma Němcům – Johannu Reinhardovi Weisemu (61) a Kurtu Schmitzemu (49). Ti je v karavanu u domu pohlavně zneužívali a hrátky si natáčeli na video. Rodičům dětí za to Němci platili. A stejně zneužívali i děti ve třech okolních obcích. Oba byli na začátku loňského roku odsouzeni k pěti a třem letům vězení. Až si trest odpykají, budou doživotně vyhoštěni z Česka. Trest dostali i rodiče zneužívaných dětí z Radkovic. Žena (42) a muž (59) odešli od soudu s desetiměsíčním trestem s podmíněným odkladem na 2,5 roku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.