Boháč Standa Gross: Koupil vilku za 14 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Boháč Standa Gross: Koupil vilku za 14 milionů!

Stanislav Gross s manželkou Šárkou.
Stanislav Gross s manželkou Šárkou.

PRAHA – Expremiér Stanislav Gross (38) s manželkou Šárkou (37) utrácejí další miliony! Po nákupu luxusního bytu na Floridě za 13 milionů korun si pořídili další nemovitost – rodinný domek na kraji Prahy ve Slivenci za cenu kolem 14 milionů korun!


Další balík dá za rekonstrukci

O expremiérově investici jako první informovala MF Dnes. Grossovi dům koupili od šedesátileté majitelky, která teď žije na pražském Proseku. K podrobnostem prodeje se ale nechce vyjadřovat. Podle sousedů Grossových realitka dům nabízela za 14 milionů korun, přesná prodejní cena ale není známa. „Za tuhle cenu byl k mání, to vím. Jak vidíte, samotný dům není nic extra, ale má velký pozemek,“ říká jeden ze sousedů. Zastavěná plocha je pouhých 90 m2, zahrada má rozlohu více než 1000 m2.

I díky velkému pozemku je koupě dobrou investicí, jeho cena poroste. A podle informací Aha! už Grossovi chystají rozsáhlou rekonstrukci, která vyjde na další miliony!

Gross tak utrácí další peníze poté, co pohádkově zbohatl za podivných okolností – od přítele koupil za 21 milionů korun akcie firmy Moravia Energo, které obratem prodal za 100 milionů korun.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete


Tohle vlastní Standa a Šárka Grossovi

Kliknutím zvětšeteByt na Barrandově
7 milionů Kč

Byt 4+1 v luxusní novostavbě v Praze na Barrandově, jehož koupě zavinila Grossův pád. Jeho cena je asi 7 milionů korun. Grossovi mají na terase krytý bazén, byt je superstřežený, hlídá ho několik kamer.

Kliknutím zvětšeteByt na Floridě
13 milionů Kč

Nedávno koupili Grossovi luxusní byt v rezidenčním komplexu na Floridě za 13 milionů korun. Je napsaný na Šárku.

Další majetek

● Volkswagen Tuareg za tři miliony korun.
● Audi A4 za 800 000 Kč


Autor: (pol)
Foto Aha! – Martin Pekárek, ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.