Madonna přijede do Prahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Madonna přijede do Prahy

Madonna přiletí v září do České republiky a svou show předvede v pražské Sazka Areně.
Madonna přiletí v září do České republiky a svou show předvede v pražské Sazka Areně. (: ČTK)

PRAHA – A je to tady! Nejslavnější zpěvačka světa Madonna (48) přijede do Prahy! V rámci svého světového turné zavítá 6. září do pražské Sazra Areny. Přitom ještě před měsícem se Madonna vyjádřila v rozhovoru pro deník Aha!, že do České republiky nepřijede, protože u nás ve velkém množství nelegálně vypalujeme cédéčka.

Nyní ovšem změnila ke spokojenosti tisíců našich fanoušků názor. „Svět je můj taneční parket,“ tvrdí Madonna, a jak vypadá její představa o světě a tanečním parketu, názorně předvede 6. září i v Praze.

Světové turné americké zpěvačky italského původu již probíhá a nyní Madonna koncertuje v Americe. Pak ji čeká Japonsko a Evropa, kde vystoupí v halách ve Francii, Holandsku, Walesu, Itálii, Německu a v Anglii, kde se svým manželem a dvěma dětmi i žije. Několikanásobná držitelka ceny Grammy zatím prodala více než 200 milionů kopií svých alb a její aktuální album Confessions on a Dance Floor okupuje první místa hitparád po celém světě.

Svou dvouhodinovou megashow předvede Madonna i v Praze. Vstupenky na její pražský koncert se začnou prodávat od 16. června a nebudou zrovna nejlevnější. Za lístek na sezení první kategorie zaplatíte 5010 korun. Sezení druhé kategorie vás přijde na 3062 korun a lístek ke stání na plochu bude stát 3340 korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.