Zuna odchází z Novy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuna odchází z Novy!

Pavel Zuna se svou druhou manželkou a cenou Anno, kterou několikrát dostal jako nejpopulárnější muž televize Nova.
Pavel Zuna se svou druhou manželkou a cenou Anno, kterou několikrát dostal jako nejpopulárnější muž televize Nova.

PRAHA – A je to venku! Pavel Zuna (39) končí na Nově. A Aha! mělo opět pravdu! Zuna z televize Nova odchází k 30. červnu a opouští nejen svůj moderátorský post vedle Pavly Charvátové.


PRAHA – A je to venku! Pavel Zuna (39) končí na Nově. A Aha! mělo opět pravdu! Zuna z televize Nova odchází k 30. červnu a opouští nejen svůj moderátorský post vedle Pavly Charvátové v Televizních novinách, ale i další »novácké« aktivity.

Zuna byl třeba vedoucím úspěšného projektu Česko hledá SuperStar, jehož třetí řadu ještě před pár dny s dramaturgem Rosťou Uhrem na Nově připravoval, a rozjet se má na podzim. „Příprava třetí řady projektu bude zajištěna produkčním týmem, který pracoval na obou minulých řadách,“ tvrdí tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková.
Nedělní Aha! přitom již 12. února jako první informovalo, že Zuna chystá odchod z Novy. Miliardář Jiří Šmejc, který působí na vysokých postech ve firmě Petra Kellnera (firma PPF, vlastnila dříve Novu) mu nabídl křeslo marketingového ředitele společnosti Home Credit v Rusku. A prý s platem téměř milion korun měsíčně!
Zuna ovšem tvrdí, že zatím žádnou pracovní nabídku nemá a z Novy po šesti letech odchází na vlastní žádost proto, že prý televize nyní prochází zásadními změnami, při kterých se necítí dobře. „Jsem něco jako hlavní tvář Novy, a proto mám pocit, že bych měl odejít,“ uvedl Pavel Zuna.


Autor: Miroslav GRACLÍK
Foto Aha: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.