Téměř dvoumetrová dívka konečně našla lásku: Štěstí našla vedle prcka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Téměř dvoumetrová dívka konečně našla lásku: Štěstí našla vedle prcka

Matthew je proti ní mrňous.
Matthew je proti ní mrňous. (Foto Profimedia.cz, TikTok)

Americká influencerka a modelka Marie Temaraová (29) narostla pro ženu do závratné výšky 190 centimetrů. Se svým neobvyklým vzrůstem bojuje prakticky celý život, spolužáci si ji kvůli němu dobírali a nešťastná žena se prakticky nemohla seznámit s mužem. Zdá se ale, že konečně našla štěstí...

„Seznámit se s protějškem je pro ženu mého vzrůstu nemožné,“ říkala si Marie, která se stala populární influencerkou na sociálních sítích. Jen její účet na TikToku sledují přes 2 miliony uživatelů. Temaraová jim v průběhu let líčila složitý život ženy, která už na střední škole byla o dvě hlavy vyšší než většina spolužáků a dokonce přerůstala i učitele. Kromě posměšků si zvykla i na to, že většině potenciálních partnerů její výška překáží.

„Snažila jsem se najít si muže vyššího, než jsem já sama, protože je společenskou normou, že muž má být vyšší, než jeho partnerka. Jenže to bylo extrémně složité,“ popisuje dívka. Ta v průběhu let zjišťovala, že obyčejné randění je pro ženu jejího vzrůstu náročným rébusem. Na Floridě, odkud pochází, podle statistik jen asi 2 procenta populace přerůstají hranici 190 cm. Marie se ale nevzdávala a začala hledat muže nižšího, než je ona sama, s vírou, že najde takového, kterému výškový rozdíl nebude vadit. A dočkala se, když potkala Matthewa (27). Ten měří 1,8 metru, tedy o 10 cm méně. „Zpočátku jsem se s ním cítila trochu nejistá, přece jen on mě neunese a nevejdu se do jeho oblečení, když je mi zima. Ale už neřeším, co si myslí ostatní, a přijala jsem náš nekonvenční vztah takový, jaký je,“ dodává Marie.

Rodinné geny

Neobvyklá výška Marie Temaraové není náhodou. Mohou za to geny v rodině. Její matka měří dokonce 195,5 centimetru, mladší bratři vyrostli přes dva metry.

Přečtěte si
Bob
23. 4. 2024 • 15:30

190 cm v pohodě

Bob
23. 4. 2024 • 15:29

co baskeťáci, volejbalisté ?

Celebrity-chachacha
21. 4. 2024 • 10:33

Hrůza. A ty problémy projít dveřma. 😒😬

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.