Anatolij M. (39) připravil soka v lásce o život: A při tom mu uřízl penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Anatolij M. (39) připravil soka v lásce o život: A při tom mu uřízl penis!

Obžalovaný Anatolii M. u Městského soudu v Praze.
Obžalovaný Anatolii M. u Městského soudu v Praze. (Jiří Koťátko)

Toužebně očekávala žena doma svého milého V. M. (†33). Cestou z garáže ho ale napadl její exmanžel, Ukrajinec Anatolij M. (39). Nejdříve ho pobodal po celém těle a pak mu uřízl i penis!

Incident, který se odehrál loni 30. června v pražských Dolních Měcholupech, rozplétá soud. Včera u něj vypovídala partnerka zavražděného. „Volal, ať otevřu garáž. On vjel, uběhlo asi pět minut a stále nešel nahoru. Tak jsem mu volala, a on nebral telefon. Po pár minutách jsem už byla velmi nervózní. Když jsem přišla dolů, viděla jsem, jak leží u výtahu,“ popsala s tím, že policii hned řekla, že to udělal její exmanžel. Ten jí totiž po vystěhování vyhrožoval. „Říkal, že si mě najde a vyřeší to po dobrém, nebo po zlém,“ dodala.

Hrozí mu 16 let

Anatolij M. u soudu činu litoval a popřel, že by útok plánoval. Připustil, že ve stavu paniky mohl nůž použít. Státní zástupce Miroslav Mojžíš viní obžalovaného z promyšlené a zvlášť trýznivé vraždy, v případě uznání viny mu tak hrozí 16 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.