Seznamte se s unikátním konceptem školního bistra ve franšíze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Seznamte se s unikátním konceptem školního bistra ve franšíze

 (Wobsah s.r.o.)

V dnešní době se naštěstí upouští od klasických školních kantýn, kde nabídka občerstvení není moc široká ani příliš zdravá. Navíc o prostředí by se nedalo říci, že je nějak lákavé. Nyní hrají prim moderní školní ReFresh Bistra, které mají více jak 65 poboček po celé ČR.

O co se jedná?

ReFresh Bistro je unikátní koncept školních profesionálních bister, která v současnosti provozuje přes šest desítek poboček v Čechách a denně obslouží více než 20 tisíc studentů. Tato největší síť školních bister nabízí příjemné prostředí s rozsáhlou nabídkou kvalitního občerstvení za přijatelné ceny. Za zmínku stojí i proškolený personál, který dopomáhá vytvořit přívětivé zázemí pro studentské stravování, možnost platby kartou a digitální menuboardy. Tyto uvedené skutečnosti přispěly k tomu, že ReFresh Bistro v čele s generální ředitelkou Lucií Remer vyhrálo Nejzajímavější franšízu roku 2023 v soutěži Podnikatelka roku.

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

Pro ReFresh Bistro jsou nejdůležitější tři zásadní pilíře kvality, jakými jsou špičkové potraviny, ověření dodavatelé a rychlá obsluha. Pečivo do bister dodávají regionální pekárny, proto je vždy čerstvé. V sortimentu se dále nachází toasty, domácí jogurty, müsli, polévky a chlazená jídla. Expresní obsluha je tu pro potřeby studentů, kteří pak nemusejí celou přestávku trávit ve frontě na svačinu. Pro zefektivnění obsluhy se v dohledné době plánuje zavedení samoobslužných pokladen.

Když byste chtěli otevřít ReFresh Bistro

Franšíza je možností, jak si otevřít ReFresh Bistro ve vaší škole. Její největší výhodou je poměrně nízká vstupní investice, její rychlá návratnost a stabilita tržeb již od prvního dne od otevření bistra. Jaké se nabízejí varianty? Podnikejte s námi v rámci ReFresh Bistra znamená, že si můžete převzít stávající zavedenou pobočku či několik poboček v rámci jednoho regionu, případně se budete podílet na vytvoření bistra v nové lokalitě.

Na čem stojí koncept moderních bister?

Jednoznačně to jsou kvalitní provozní systémy, perfektně nastavené postupy a vypilovaný marketing. Ve všech pobočkách je zavedený jednotný systém týkající se nabídky, zásobování, provozu a řízení. Toto nastavení přispívá k bezproblémovému podnikání. Navíc se budete moci spolehnout na maximální podporu, kterou vám poskytne profesionální tým centrály společnosti. Jak je patrné, celý koncept moderních bister je detailně promyšlený, vy tak nebudete mít s jeho provozem zbytečné starosti.

Jak je zajištěna podpora pro franšízanty?

Tým Refresh Bistra pro vás vyhledá vhodnou lokalitu a zajistí nájemní vztah. Samozřejmostí je návrh, příprava a realizace vybavení pobočky, na němž se podílí spolufinancováním přibližně 40 % z ceny. Bude vám předáno kompletní know-how včetně nastavení procesů, proběhne provozní, personální a manažerské zaškolení. Co se týče technické stránky provozu, nemusíte si dělat starosti se spuštěním a správou IT systémů týkajících se pokladny a platebního terminálu. Zajištěna je rovněž marketingová podpora v podobě digitální nabídky, grafiky a tiskovin. Zásobování je prováděno kolektivně, čímž je dosaženo nejlepších možných cen a zpětných bonusů.

Co vyžaduje počáteční investice?

Vstupní poplatek je stanoven na 50 000 Kč, stejně tak vratná kauce. Co se týče vybavení pobočky, dle její velikosti je třeba počítat se 70 000 Kč – 700 000 Kč. Franšízový poplatek je stanoven za 4 % z obratu, marketingový na 1 % z obratu. Franchisantovi by neměla chybět osobní angažovanost, ochota spolupráce a učit se novým věcem. Je třeba počítat s péčí o své podnikání a věnování se rozvoji svěřené pobočky ideálně na denní bázi, minimálně alespoň 3 dny v týdnu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.