Složte si z vajec svoji povahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Složte si z vajec svoji povahu

Jak barvíte na Velikonoce vajíčka vy?
Jak barvíte na Velikonoce vajíčka vy? (iStock)

Vajíčka nemusíte na Velikonoce jen jíst, užijete si s nimi ještě spoustu zábavy, když si uděláte následující test. Poskládejte čtyři vejce do prázdného plata...

Psychogeometrie vám zabere jen pár minut, ale dozvíte se o sobě plno věcí. Jak na ni? Vezměte prázdnou papírovou přepravku (plato) a čtyři vejce tam naskládejte. Jak to uděláte? Dáte je vedle sebe, nad sebe, doprostřed nebo na střídačku? No, uvidíme! A potom porovnejte svoje umístění s níže uvedeným. Uvidíte, co jste zač. A když dáte úkol svému okolí, uvidíte, kolik kolem toho bude debat a smíchu.

Pěkně spolu

Máte rádi pořádek, proto jste umístili vajíčka hezky vedle sebe. Máte smysl pro logiku a analytičnost. V práci patříte mezi dříče a výborné organizátory. Nesnášíte nepořádek.

Cik-cak

Lehkost, se kterou jste vajíčka umístili, vypovídá o vaší velké kreativitě. Jste člověk, který potřebuje změnu, pohyb, tvořivou práci. A hlavně svobodu. Osmihodinová pracovní doba v kanceláři by vás zabila. Dokážete dělat více věcí najednou, což je v dnešní době velká výhoda.

Vyváženě

Mezi vaše přednosti patří přizpůsobivost a schopnost bez problémů zvládat stres. V každé situaci najdete řešení. Rozhodně toho využijte!

S vrcholem

Vždycky se díváte dopředu a nezdržujete se tím, co bylo. Tím si zachováváte čistou hlavu a dostatek energie k realizaci svých snů a cílů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.