Začíná televizní válka o diváky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Začíná televizní válka o diváky!

Mirka Čejková a Pavel Zuna v novém zpravodajském studiu.
Mirka Čejková a Pavel Zuna v novém zpravodajském studiu. (- Prima)

PRAHA – A je to tady! Zřejmě nejdrsnější souboj českých televizí začíná! Už zítra Nova vyrukuje s pilotním dílem pěvecké soutěže X Factor. V pondělí kontruje Prima – posunuje hlavní zprávy do stejného vysílacího času, jaký mají Televizní noviny na Nově – nejsledovanější televizní pořad vůbec. A ani Česká televize nezůstane stranou války televizí.

..

NEDĚLE 3.2.

20.00 h.: Na Nově startuje reality show X Factor, obdoba soutěže Česko hledá SuperStar. Oproti SuperStar se ale tohoto klání mohou zúčastnit zpěváci a zpěvačky všech věkových kategorií i vokální skupiny. A spektrum soutěžících je velké – od patnáctileté holky po téměř devadesátiletou paní. Začíná se předtočenými díly z konkurzů, finále bude 1. června. Moderátorem X Factoru je Leoš Mareš.
Podrobné informace o soutěži X Factor čtěte už zítra v Nedělním Aha!

21.35 h.: A zase Nova... Od půl desáté večer bude vysílat závěrečný díl 3. řady seriálu Ztraceni. Na čtvrtou řadu si diváci musejí počkat. Její natáčení je totiž zpožděné kvůli stávce scénáristů, kteří chtějí vyšší honoráře. Nova rozhodne o vysílání »čtyřky« hned, jak bude série dotočená.

PONDĚLÍ 4.2.

■ 18.30 h.: Tento čas začíná pravidelný »novácký« seriál Ulice. Prima proti němu nasazuje nový pořad Milionář. Ano, jde o obdobu soutěže Chcete být milionářem?, která běžela na Nově. »Primáckého« milionáře navíc moderuje Roman Šmucler, který býval tváří Novy. Hraje se o dva miliony korun a diváky čekají i další změny.

19.30 h.: Prima posunuje hlavní zprávy proti Televizním novinám na Nově. Moderovat je bude Pavel Zuna a Mirka Čejková, kteří byli hvězdami právě »nováckého« zpravodajství!

PÁTEK 8.2.

20.00 h.: Česká televize vrací úder! Spouští veleúspěšný seriál Nemocnice na kraji města, na který od září naváže nových třináct dílů Nemocnice.

NEDĚLE 10.2.

21.50 h.: Michal Suchánek a Richard Genzer v nové humorné show Mr. GS (Nova), která poběží proti kriminálkám Místo činu (ČT) a Žralok (Prima).

A v březnu......se můžeme těšit na pořádnou seriálovou smršť. Na Nově to budou ženské příběhy, na Primě Ošklivka Katka – česká verze telenovely Ošklivka Betty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.