Erotikou vydírala bývalého kolegu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Erotikou vydírala bývalého kolegu!

Peníze zaplatil, ale problém nezmizel.
Peníze zaplatil, ale problém nezmizel. (Foto ara)

Intimními snímky vydírala žena (31) z Plzeňska bývalého kolegu. Chtěla po něm peníze za to, že je nepošle jeho manželce a že celou konverzaci smaže. Slib nedodržela, a tak začátkem února muž vše oznámil policii.

Se ženou, jejíž pravou totožnost neznal, muž podle policistky Dagmar Brožové komunikoval na platformě, na které se sdílejí amatérské erotické fotografie a videa. Posílal jí i svoje choulostivé fotky. Když po něm za jejich nezveřejnění chtěla peníze poprvé, odnesl je podle instrukcí na domluvené místo v lese u Plzně.

Pak mu ale přišla zpráva od jakéhosi muže, že má jeho intimní komunikaci a že musí zase zaplatit. Bankovky měl nechat na stejném místě. Tam už policisté zadrželi ženu, která si obnos vyzvedla. „Kriminalisté ji obvinili z přečinu vydírání,“ uvedla Brožová. Vyděračce hrozí šest měsíců až čtyři léta vězení nebo peněžitý trest.

Přečtěte si
Celebrity-chachacha
9. 2. 2024 • 13:25

Hlupák. No a ? Tak by fotky zveřejnila, a co . Na tom svět nestojí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.