Nejdražší byt? Za 89,25 milionu! A stále je volný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejdražší byt? Za 89,25 milionu! A stále je volný!

Toto je nejluxusnější a nejdražší dvoupodlažní byt v Česku. Nachází se ve Vodičkově ulici v Praze a stojí téměř 90 milionů korun.
Toto je nejluxusnější a nejdražší dvoupodlažní byt v Česku. Nachází se ve Vodičkově ulici v Praze a stojí téměř 90 milionů korun.

PRAHA – Nejdražší nový byt v Česku? I s DPH 19 % vyjde na 89,25 milionu korun! V luxusním domě Myšák v pražské Vodičkově ulici je na prodej posledních pár bytů. Ten nejdražší je mezi nimi. A deník Aha! si ho mohl prohlédnout.

276 metrů čtverečných, 4 ložnice, 3 koupelny, zimní zahrada a výhled na Pražský hrad

Většina z 33 parádních bytů v domě stojícím v samém centru Prahy je už rozprodána. Více než polovina kupodivu patří Čechům. O zbytek se podělila klientela hlavně z východní Evropy a Ruska.

Největší a nejpřepychovější byt ale na svého majitele stále čeká. Na 276 metrech čtverečních najdete třeba 4 ložnice, 3 koupelny, 2 kuchyňské kouty, 2 obývací pokoje, zimní zahradu... Z původně plánovaného bazénu nakonec z technických důvodů sešlo, budoucí majitel ale může pohodlně relaxovat v takzvané meditační místnosti. Byt je dvoupatrový s výhledem na Pražský hrad, Petřín a Františkánskou zahradu. Kromě lukrativní lokality a velké obytné plochy cena zahrnuje také klimatizaci, třívrstvé plovoucí podlahy, obklady koupelen, služby recepce a bezpečnostní agentury či požární hlásiče. V ceně bytu je jedno parkovací místo v suterénu galerie, za každé další si majitel připlatí rovný milion korun.

Byt je zatím holý, na podlaze je beton. Ani v koupelnách či v kuchyni není žádné vybavení. To se dodá podle požadavků vlastníka...

Hypotéka? Na 800 let!

Chtěli byste nejdražší byt v republice a nemáte celou hotovost? Nebo snad nemáte ani část hotovosti? Při standardním úvěru a měsíčních splátkách 10 000 korun měsíčně byste tenhle byt spláceli téměř 800 let. Pokud byste si vzali hypotéku na obvyklých 15 let, měsíčně byste zase zaplatili cca 720 tisíc korun...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.