Ohnivý výbuch u Niagary! Hořící bentley přelétlo osmimetrové ploty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ohnivý výbuch u Niagary! Hořící bentley přelétlo osmimetrové ploty

Ohromující pohled na let 2,5tunového bentley a následný výbuch!
Ohromující pohled na let 2,5tunového bentley a následný výbuch! (Foto: Twitter/X)

Ohnivou nehodu, která zastavila veškerý provoz na hraničních přechodech mezi USA a Kanadou, zachytily kamery. Šokující video z Duhového mostu ukazuje, jak se auto řítí vzduchem, než narazí do celnice u Niagarských vodopádů a změní se v ohnivou kouli. Obě země se zprvu obávaly, že jde o teroristický útok!

Vozem, který narazil do hraničního přechodu, byl nový luxusní bentley za 300 tisíc dolarů (necelých 7 milionů korun), ve kterém seděl manželský pár. Šestapadesátiletý podnikatel z New Yorku měl v plánu jet na koncert skupiny Kiss, ale po jeho zrušení se místo toho vydal do kasina. A z něj přímo na Duhový most, kde před hraniční kontrolou nepochopitelně zrychlil až na 160 km/h, zatáčku vzal rovně, vznesl se až nad osmimetrové ploty a dopadl na budku pohraniční stráže! Manželé byli v autě na místě mrtví a zraněn byl i jeden strážník.

„Z toho videa až padá čelist…,“ vydechla ohromeně guvernérka státu New York Kathy Hochulová. Nehoda vedla k uzavření několika hraničních přechodů zrovna v nejrušnějším období během amerického Dne díkůvzdání, kdy se miliony lidí vydávají na návštěvy příbuzných.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.