Sportovní propracovanost: dámské teplákové soupravy pro každou příležitost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sportovní propracovanost: dámské teplákové soupravy pro každou příležitost

 (Envato)

Jestliže hledáte pohodlný a zároveň stylový kousek oblečení do vašeho šatníku, zkuste vsadit na dámskou teplákovou soupravu. Mikiny a tepláky pro dámy už dávno nepatří jen na gauč. Právě naopak! Nosit je můžete na nejrůznější události. Na následujících řádcích se tak na trendy mikiny pro ženy podíváme pěkně zblízka. Čtěte a inspirujte se!

Jaký střih teplákové soupravy pro ženy letos zvolit?

Střih dámské mikiny a tepláků bychom měly volit vždy podle typu naší postavy. Jestli-že máme vypracovanou nebo štíhlou postavu, bude nám to slušet v oblečení v slim fit střihu. Ten totiž dokonale obepne naše ženské křivky a dá tak vyniknou našim tvarům. Jestliže máte nějaké to kilo navíc nebo se cítíte lépe ve volnějším oblečení, můžete zvolit dámskou teplákovou soupravu v regular fit provedení. Ta vám nabídne vysokou míru pohodlí za každé situace. Líbit by se vám mohla i značková tepláková souprava dámská v oversize střihu. Ten je opravdu komfortní a také vysoce módní. Teplákovou soupravu pak na e-shopu volte vždy za pomoci klasického krejčovského metru. Díky němu pečlivě změřte obvod vašeho hrudníku, pasu a boků. Naměřené míry nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Díky správnému měření a porovnávání se lépe vyhnete reklamacím.

Jaký design dámské teplákové soupravy pofrčí v letošní sezóně?

Letos budou hrát prim dámské teplákové soupravy v pastelových a v přírodních barvách. Modrá, hnědá i zelená tepláková souprava pro ženy tak bude v letošní sezóně dobrou volbou. Vsadit můžete s klidem i na bílou a na černou klasiku. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Mikinu v černé a v bílé barvě pak můžete snadno sladit i s dalším pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. V módě budou letos ty květinové a zvířecí. Nebojte se tedy pohrát si s barvami a dát vašemu outfitu s teplákovou soupravou patřičný šmrnc. Vzory a motivy mohou být ostatně i na vaší teplákové soupravě. V kurzu budou zejména kousky s menším potiskem. Dámská tepláková souprava může disponovat také dekorativními prvky. In jsou kousky s blyštivými zipy. Ty mohou ženy dobře sladit i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky.

Jakou obuv a které módní doplňky zvolit k trendy dámské teplákové soupravě?

V letošní sezóně můžete k teplákové soupravě pro ženy vybírat např. módní dámskou ledvinku. Ta se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ji vytáhly ze skříně. Pokud se tam žádná nenachází, nemusíte zoufat. V kolekcích velkých světových značek je jich velké množství. Dále můžete k teplákové soupravě pro ženy vynést i batoh v urban stylu. Streetwearová móda je na vzestupu a dámská tepláková souprava je bez řečí její součástí. K módní dámské teplákové soupravě se vám letos budou hodit také stylové sneakersy. Ty mohou mít kotníčkovou, ale i nízkou podobu. Vůbec nejvíc se blýsknete v teniskách pro ženy s vyšší robustní platformou. Výborným řešením budou také zimní boty dámské sněhule. K teplákové soupravě se hodí dále i kvalitní turistické batohy s popruhy. Vsadit můžete i na baseballovou čepici nebo na truckerku. Do chladného počasí volte spíše bavlněnou čepici. In budou ty s potiskem. Outfit pak můžete doladit i nákrčníkem ve stejné barvě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.