Dámské boty Fila – prohlédněte si nabídku na 50style.cz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dámské boty Fila – prohlédněte si nabídku na 50style.cz

 (50style.cz)

Kdo by neznal italskou značku Fila… V 90. letech byla velmi populární, následně na mnoho sezón upadla v zapomnění, aby se v roce 2016 vrátila a opět kralovala městským ulicím. Vlajkovým produktem značky jsou masivní, přehnaně tvarované boty, ale co se týče obuvi, Fila toho nabízí mnohem víc.

„Daddy shoes”

Když se řekne dámské boty Fila, mnoho lidí si pomyslí – „daddy shoes"! Sneakery, inspirované masivními „sportovními botami“ oblíbenými v 90. letech, které se vyznačují přehnaným tvarem a silnější drážkovanou podrážkou, jsou nejoblíbenějšími botami značky. Ženy je nejraději nosí k ležérním outfitům – k joggerům, legínám, džínům, tričkům a mikinám, ale i k těm trochu elegantnějším – k šatům, sukním, textilním kalhotám. Několik modelů „tatínkovských bot" pro ženy se slavným „F“ lze zakoupit na 50 style. Patří mezi ně mimo jiné dámské sneakery Fila Hometown dostupné v několika barevných provedeních s charakteristickými detaily na šněrování, stejně jako o něco sportovnější varianty – model Fila Ray Tracer v celobílém provedení. Píšeme-li o „daddy shoes“ značky Fila, nelze opomenout jeden důležitý aspekt. Tyto boty jsou neohrabané pouze na pohled. Ve skutečnosti se vyznačují lehkostí, skvěle přiléhají k noze a každý krok v nich je radostí.

Klasické sneakery, kecky a boty ve stylu outdoor

Jak jsme uvedli na začátku, „daddy shoes“ nejsou to jediné, co Fila ženám nabízí. Na 50 style jsou k dispozici i další dámské tenisky Fila s poněkud klasičtějšími tvary. K dispozici je například model Fila Euro Jogger 4 se síťovaným svrškem nebo Fila Ventuno s basketbalovým nádechem a výraznou podrážkou. Zvolíte si celobílou variantu, nebo se rozhodnete pro černé dámské boty Fila? Anebo si vyberete lifestylové boty Fila pro ni v dívčích pastelových barvách? Kromě tenisek nabízí 50 Style ženám také klasické kecky Fila na vysoké platformě, tedy model Fila Tarp 1911, nebo stále oblíbenější boty v drsném outdoorovém provedení. Model Fila Evergrand TR 22.5 se bude skvěle hodit nejen na procházky, ale díky němu bude váš styl i mimořádně módní.

Boty na běhání i do bazénu

Nabídka dámské obuvi Fila v internetovém obchodě 50 style by nebyla úplná, kdyby v ní chyběla obuv určená k pohybovým aktivitám. Na 50style.cz jsou k dispozici mimo jiné běžecké boty této značky. Modely jako Fila Memory Cryptostride nebo Fila Acumen Viz zajistí tepelný komfort během cvičení a, což je při běhu nejdůležitější, poskytují vynikající absorpci nárazů. Navíc mají tyto dámské boty Fila módní sporty look, který bude vyhovovat nejen tréninkovému stylu. Běžecké boty této značky mohou úspěšně nahradit lifestylovou obuv na každodenní nošení. 50 style má také něco pro fanoušky plavání – pevné bazénové nazouváky Fila Sleek Slide se skvěle hodí na koupaliště, do sprchy i… na doma. Dámské běžecké boty Fila i žabky této značky jsou v 50 Style k dostání v několika barevných provedeních – rozhodněte se sami, které bude vašemu stylu vyhovovat nejlépe.

Už víte, které dámské boty Fila chcete nosit? Nakupte je pohodlně online na 50style.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.