Tragédie v Boskovicích: Během vyučování vyskočil z okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tragédie v Boskovicích: Během vyučování vyskočil z okna

Gymnázium v Boskovicích.
Gymnázium v Boskovicích.  (Foto Aha! – Zdeněk Matyáš)

Hrozivý zážitek mají za sebou studenti a pedagog gymnázia v Boskovicích. Během vyučování došel jeden z gymnazistů k oknu a ze druhého patra vyskočil ven. Mělo jít o 17letého chlapce.

„Za přítomnosti vyučujícího se měl zvednout, otevřít okno a vyskočit ven. Až se ta věc vyšetří, určitě budeme s vedením školy diskutovat o tom, zda se té události dalo předejít, nebo ne,“ uvedl za zřizovatele krajský radní Karel Jurka (ODS). Studenta podle mluvčí Fakultní nemocnice Brno Veroniky Plaché přijali s vážným poraněním a podstoupil dlouhý operační výkon.

Případ šetří kriminálka, komentovat jej nechtěla. Stejně jako vedení gymnázia. Podle psychologů může být začátek roku pro žáky a studenty po dvouměsíčním volnu náročný. V případě, že se potýkají s problémy, mohou vyhledat pomoc i přes telefon. Linka bezpečí pro děti a mládež funguje nonstop a zdarma na čísle: 116 111.

Přečtěte si
Jelimanek
20. 9. 2023 • 15:13

Povídal u nás v hospodě jeden pán že prej mimo těch nešťastně zamilovanejch skáčou z voken eště ty co si vzali LSD co pak věřej že sou ptáci, chtěj si zalítat a pak to takle blbě končí 🐦😵

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.