Svědci o vražedném amoku Lukáše M. (25): Seděl na otci a bodal ho do hrudi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Svědci o vražedném amoku Lukáše M. (25): Seděl na otci a bodal ho do hrudi

Místo tragédie
Místo tragédie (Foto Aktu.cz, Facebook)

Sousedé se běsnícího Lukáše M. (25) s nožem v ruce snažili zastavit, i před nimi ale do táty Miloše (†58) bodal jako šílený. Vrátit zkrvaveného muže zpět do života nedokázali ani záchranáři.

Hrůzná tragédie se odehrála v pátek večer v Oldřichově u Teplic. Hádka mezi otcem a synem vyústila v řež. Lukáš M. na zahradě sáhl po noži a začal útočit. „Bylo to strašné, slyšeli jsme jen křik a viděli jsme, jak Lukáš sedí na Milošovi a bodá ho do hrudi,“ říká jeden ze sousedů, který byl svědkem vraždy.

„Miloš měl plné tělo ran, krvácel a jen chraptivě dýchal,“ pokračuje soused chvějícím se hlasem. „Zkusili jsme Lukášovi vzít nůž z ruky, ale byl jako posedlý, neměl nad sebou žádnou kontrolu,“ dodává soused s tím, že ihned volali pomoc. Záchranáři dorazili na místo s vrtulníkem, ale už bylo pozdě. Na místo přijela také policie, která šíleného syna zadržela. „Podezřelý byl umístěn do psychiatrické léčebny. Policejní vyšetřovatel zadá vypracování znaleckých posudků,“ sdělila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.