Organizátor kroužků byl zkušený pedofil Jan B. (49): 21 let zneužíval děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Organizátor kroužků byl zkušený pedofil Jan B. (49): 21 let zneužíval děti

Jan B. se z omluvil, rozsudek vyslechl jeho advokát Ondřej Múka.
Jan B. se z omluvil, rozsudek vyslechl jeho advokát Ondřej Múka. (Foto Aha! – ČTK/Václav Pancer)

Desítky let vedl Jan B. (49) zájmové skupiny a stejně dlouho na nich zneužíval chlapce! Oběti fotil nahé či nutil k orálnímu sexu, soud ho poslal nyní na osm let za katr. Jeho případ odkryl organizovanou skupinu pedofilů.

Jednadvacet let, tak dlouho měl Jan B. zneužívat děti, než na něj policie přišla. Nabízel jim širokou škálu kroužků a zájmových skupin, na nich je ale svlékal, fotil a nutil k orálnímu sexu. Zároveň jim dával pít alkohol a kouřit cigarety. „Věděl, co tím vším způsobí, na to nemusel mít žádné medicínské vzdělání. Děti si následky jeho počínání ponesou do svého dalšího života,“ pronesl soudce Robert Pekárek na adresu zvrhlíka, který ale v síni táborské pobočky českobudějovického krajského soudu nebyl. Ze včerejšího jednání se omluvil a nepravomocný rozsudek nevyslechl. Za zneužití nejméně deseti chlapců od roku 2001 do loňského května stráví Jan B. příštích osm let ve vězení, z něj zamíří rovnou k ústavnímu léčení. Lhůtu k možnému odvolání si ponechal státní zástupce i obhajoba.

Zvrhlíci si radili

Případ Jana B. přivedl kriminalisty na stopu něčemu většímu. Nejdříve se jim podařilo najít spojitost s dalším pedofilem (40), kterého soudí v Ostravě, a následně odhalili celou organizovanou skupinu chlípníků! Mezi sebou si popisovali své zkušenosti a dávali si typy, jak se k dětem dostat a nebýt odhalen. Většina z nich se očividně radami řídila, většinou vedli dětské kroužky...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.