Slepá spadla pod metro | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slepá spadla pod metro

Po pádu žena skončila pod soupravou metra, opodál spadl i vodící pes.
Po pádu žena skončila pod soupravou metra, opodál spadl i vodící pes.  (Foto HZS)

Jen o vlásek unikla smrti slepá žena, která včera i s vodícím psem spadla pod přijíždějící metro ve stanici Nové Butovice. Do kolejiště se zřítila poté, co ji zatroubením vylekal strojvedoucí.

K nehodě došlo v půl osmé ráno. „Podle prvotních informací dívka procházela i se psem po nástupišti podél kolejiště, přijíždějící vlak na ni zatroubil, aby ustoupila, a žena bohužel udělala krok špatným směrem,“ řekl Aha! policejní mluvčí Jan Rybanský. Strojvedoucí stihl vlak zastavit, žena však uvízla pod jeho první soupravou. „Měla pohmožděniny, byl jí zajištěn žilní vstup, podány léky proti bolesti a kvůli podezření na poranění pánve jí byl nasazen pánevní fixátor,“ řekla mluvčí záchranářů Jana Poštová s tím, že ji převezli do nemocnice Motol.

Přečtěte si
carlae
7. 6. 2023 • 11:51

Byl by takový problém dát tam žbrlení s otvory pro dveře a zastavování v době počítačů nastavit dveřmi přesně u těch otvorů. Nějak je těch malérů už neúrekom, jak říkají slováci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.