Učitelka a děti zachránily veveřátko: Přizabil ho pád ze stromu Zvíře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Učitelka a děti zachránily veveřátko: Přizabil ho pád ze stromu Zvíře

Zvířátko skončilo v péči odborníků.
Zvířátko skončilo v péči odborníků. (Foto D. Hárovníková, Zvířecí záchranka)

Nebýt malých zachránců a jejich pohotové vychovatelky, nejspíš by to špatně dopadlo s veveřátkem, které se zřítilo ze stromu na dětském hřišti nedaleko mateřské školy v Dolních Jirčanech. Zvířátko přesto bojuje o život.

Zraněné a podchlazené mládě našla v úterý dopoledne na vycházce se svými svěřenci učitelka mateřinky Štědřík Daniela Hárovníková (25). „Objevili jsme ho na hřišti v trávě, částečně vzpříčené v plotě. Chvíli jsme veverku pozorovali, a když jsme zjistili, že špatně chodí a je od krve, zavolali jsme zvířecí záchranku,“ vysvětlila. Veterináři zvířátko ošetřili a poté našlo útočiště v záchranné stanici ve Velkém Chlumci. Jeho stav je ale kritický.

Zvíře v nouzi

Pokud se setkáte s divokým zvířetem, které vypadá zraněně, nebo potřebuje pomoc, můžete kontaktovat zvířecí záchranáře na telefonním čísle 774 155 155.

Přečtěte si
AHel
15. 4. 2023 • 19:44

Řešíte zvířátka, ale mělo by se řešit školství na všech úrovní, součásná vláda nás vleče do pekla, zajímejte se o to a nikoliv o zvířátka a debilního Kolečka a jeho trojúhelník. Budeme horší než výuka v Mozambiku. Na VŠ patří jen výjimeční studenti a nikoliv pitomci, kteří by neudělali před 20 lety ani učňák. Proč si lžeme do kapsy, že máme dobrou úroveň vzdělání, je to lež. Máme zbytečně mnoho vysokých škol, zbytečně tak učí i nekvalitní lidé a jde o velké množství zbytečných lidí!!! I polovina vysokých škol je hodně. Prosím Vás přiznejme si to!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.