Víte, čím potěšíte každou ženu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Víte, čím potěšíte každou ženu?

 (Pure Online s.r.o.)

Vymyslet originální dárek pro ženu není nic lehkého. Pokud ale rádi hrajete na jistotu, pak je situace o něco lehčí. Máme pro vás tipy na dárky, kterými nemůžete žádnou ženu zklamat. Právě naopak, úspěch je zaručen!

Šperky žádná žena neodmítá

Drahé kovy a kameny zpracované ve formě šperků jsou již od nepaměti dárkem, který každé ženě udělá radost. Nemusíte hned kupovat drahé náhrdelníky a prsteny s tím nejcennějším drahokamem. Radost mohou udělat i náušnice. Náušnice jsou poměrně praktickým šperkem. Lze je pravidelně střídat a kombinovat s dalšími doplňky. I ty levnější kusy, máte-li omezený rozpočet, navíc mohou vypadat skvěle a rozhodně nezklamou.

Kvalitní čokoláda či bonboniéra

Další zaručenou trefou do černého je sladké. Konkrétně mluvíme o čokoládě a kvalitních bonboniérách. Většina žen, včetně těch, které si urputně hlídají postavu, si na dobré čokoládě ráda pochutná.

Nekupujte ale levnou čokoládu, kterou běžně zakoupíte v supermarketu. Raději zajděte pro vysokoprocentní čokoládu z výběrových kakaových bobů. Chybu neuděláte čokoládou od menších lokálních výrobců včetně těch českých. V případě bonboniéry si neváhejte připlatit, na chuti to bude znát. Zároveň platí, že nemusíte kupovat tu největší bonboniéru, kterou najdete. Větší radost udělá bonboniéra menší, ve které ale bude každý bonbon stát za to.

Květina od srdce

Snad neexistuje žena, která by neocenila dar v podobě květiny. Můžete vsadit na květinu řezanou (každopádně ji doporučujeme ke speciálním příležitostem), případně rostlinku v květináči. Důležité je, abyste květinou udělali radost.

Zejména muži by měli své partnerce květiny nosit pravidelně. Opět platí, že nemusí pokaždé jít o nepřehlédnutelný puget růží. Stačí malá květinka od srdce, kterou jste tak trochu náhodou koupili po cestě domů z práce. Takové často udělají největší radost, neboť jsou nečekané.

Pozvěte ji na večeři – nebo rovnou uvařte

Romantická nebo přátelská večeře – podle vašeho vztahu k dané ženě – je skvělou volbou. Rezervujte stůl pro dva v dobré restauraci a věnujte obdarované ženě celý svůj večer. Návštěvu restaurace můžete případně zkombinovat s návštěvou divadla či jiné kulturní akce. Zkrátka naplánujte nezapomenutelný večer.

Muži, kteří chtějí na svou partnerku opravdu zapůsobit, pak mohou vše posunout na vyšší úroveň a připravit večeři. Pochlubte se svými schopnostmi v kuchyni, žena vám pak nedokáže odolat.

Společná procházka

Může to znít zvláštně, ale někdy stačí darovat něco opravdu jednoduchého. Věnujte ženě trochu svého času. Pozvěte ji na procházku, kochejte se okolím a povídejte si. Příjemný rozhovor ještě žádnou ženu neurazil!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.