Luxusní party salonu Shiny Hair plná celebrit měla nečekanou dohru. Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Luxusní party salonu Shiny Hair plná celebrit měla nečekanou dohru. Co se stalo?

 (Shiny Hair studio )

Rok se s rokem sešel, a příznivci SHINY HAIR STUDIA se zase potkali. Tentokrát oslavili 1. narozeniny luxusního kadeřnického studia v Salvátorské ulici. Salon vyniká přátelským přístupem nejen ke svým klientkám, ale i zaměstnancům. Zkrátka je to jedna velká rodina. Čím byla akce výjimečná?

Do salonu na akci dorazila spousta známých tváří v čele s Dominikou Myslivcovou, Natálii Kočendovou, Davidem Vitáskem, Karolínou Kokešovou nebo Adélou Štroffekovou. Narozeninovou party moderoval Roman Šebrle.

Salon, který pracuje srdcem

Generálním partnerem celého eventu byl Aquasys spol. s.r.o., který se hrdě hlásí k heslu „stavíme srdcem“. To ho velmi úzce spojuje s hlavní vizí Shiny hair studia. Jedním z nejdůležitějších pilířů luxusního salonu SHINY HAIR STUDIA je totiž individuální přístup k zákaznicím. Klientky se mohou využít diagnostiku pleti i vlasů a návazná dlouhodobá péče. Každá služba je přizpůsobena potřebám klientek.

Akce byla nabitá módou  

Program akce byl velmi bohatý. Hosté si užili módní přehlídky. A to hned tři. Předvedly se na nich modelky Angelina Kostyshyn, Karolína Syroťuková a další. Úvod večera patřil značce SPORTALM s lyžařskou kolekcí pro rok 2023. Součástí události byla i značka MOON BOOT, která tady představila spolupráci se společností SWAROVSKI k 50. výročí od založení.

Dále si hosté mohli poslechnout finalistku ze soutěže Superstar, Adélu Krejdlovou. Další značkou, která prezentovala kolekci plavek pro rok 2023, byla FASHION ISLAND. Na závěr modelky předvedly plesové a eventové róby od talentové módní návrhářky Kristianny.

Kadeřnické studio udělalo dobrý skutek

Majitelka salonu Aneta Dvořáková se rozhodla akcí podpořit dobrou věc. Vybraná částka 12 tisíc korun přispěla na pořízení inkubátoru pro Neonatologii FN Brno. Výtěžek převzal Ing. Michal Koryčánek, hlavní manažer projektu výstavby nové gynekologicko porodnické kliniky ve FN Brno. Na jaký program se můžeme těšit příští rok? To je ve hvězdách, ale jedno je jasné – bude to zase stát za to.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.