Nedávejte si na pleť škodliviny! Objevte kouzlo přírodních olejů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nedávejte si na pleť škodliviny! Objevte kouzlo přírodních olejů

 (SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC)

Přírodní oleje na pleť hravě strčí do kapsy kdejaký krém. Právě oleje se v posledních letech staly naprostým hitem v péči o pleť a není se ani čemu divit, protože jsou tím nejpřirozenějším přípravkem a vyznačují se velmi vysokou kvalitou a účinností.

Při výběru kosmetiky si dejte pozor na složení

Tak jako čteme složení potravin při nákupu, je nutné číst i složení kosmetiky, kterou na pleť a pokožku používáme. Kůže totiž vstřebává až 60 % toho, co na ni naneseme, a proto bychom měli volit to nejlepší. Běžné kosmetické přípravky jsou vyráběny z ropy získávaných minerálních olejů, obsahují petrochemikálie, propylen, benzen a jiné toxické, syntetické přípravky, které se přes kůži dostávají přímo do našeho těla. A to určitě nechceme.

Například vazelína a jiné ropné deriváty jsou v kosmetickém průmyslu využívány zcela běžně, avšak tyto produkty ucpávají póry a kůže pak nemůže volně dýchat. V konečném výsledku může používání takové kosmetiky stav naší pleti jen zhoršit.

Jak poznáte kvalitní přírodní kosmetiku?

V přírodní kosmetice by se neměly vyskytovat žádné syntetické látky, které mají negativní vliv nejen na lidské zdraví, ale i životní prostředí. Naopak její složení by mělo být založeno na vysoké koncentraci rostlinných olejů a extraktů. Díky přírodnímu složení nevyvolává taková kosmetika žádné alergické reakce a je tudíž vhodná pro všechny, i osoby s problematickou a citlivou pletí či různými kožními onemocněními.

Přírodní oleje jsou to nejlepší, co své pleti můžete dopřát

Pleťové oleje pokožku hloubkově vyživí a dokonale zregenerují. Při výběru se zaměřte na přípravky obsahující nejen kvalitní oleje, ale i další klinicky ověřené přírodní látky, které podporují blahodárný účinek daného oleje. Obrovská výhoda pleťových olejů spočívá také v tom, že na rozdíl od krému nejsou založeny na vodě, ale sestávají z čistých lipidových sloučenin, tedy z tuků. Právě proto jsou výživnější, snadněji aplikovatelné a zároveň hlouběji pronikají do pleti, kde následně poskytují potřebnou péči.

Zázraky z lékárny

lékárnách se skrývají opravdové skvosty! Přírodní pleťová kosmetika Planthé Laboratories neobsahuje žádné chemické konzervanty či jiné dráždivé a alergenní složky. Je založena na vysoké koncentraci rostlinných a bylinných olejů a extraktů. Tím je vhodná naprosto pro každého.

Zázrak jménem kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová v posledních letech nabírá na popularitě, jelikož má výjimečnou schopnost vázat vodu a dokáže skvěle hydratovat pokožku. A právě nedostatečně hydratovaná pokožka je důvodem vzniku vrásek. Planthé Hyaluronové sérum navíc obsahuje růžovou vodu a extrakt zeleného čaje a chmele. Díky této jedinečné kombinaci vyhlazuje a vypíná pleť, vyplňuje vrásky a zanechává pleť svěží, pružnou a mladistvou. Díky přírodnímu složení a optimálnímu pH nedráždí pokožku a je tak vhodné pro každý typ pleti.

Navraťte pleti vitalitu a pružnost díky séru s obsahem retinolu

Vlivem věku ubývá v pleti kolagen a ta pak ztrácí svou elasticitu. Kolagen dodává pleti pevnost a sílu a je zodpovědný za její mladistvý vzhled bez vrásek. Právě rozklad kolagenu a snížení jeho produkce vede k rozvoji vrásek a zestaršujícímu vzhledu. Doplněním látek bohatých na kolagen můžete posílit přirozenou obnovu kožních buněk a syntézu kolagenu a viditelně tak redukovat projevy stárnutí.

Pro přirozenou obnovu kolagenu je také důležité se vyvarovat ultrafialovým zářením, dbát na správnou životosprávu a pečovat o svou pokožku také zevnitř. A právě Planthé Retinol sérum s unikátní  kombinací  rostlinných  olejů,  retinolu  (vitaminu  A),  extraktů rozmarýnu a granátového jablka dochází ke stimulování přirozené obnovy kožních buněk a syntéze kolagenu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.