Bazénová plachta je skvělým sluhou nejen v zimních měsících | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bazénová plachta je skvělým sluhou nejen v zimních měsících

 (Jabor pro s.r.o.)

Blíží se letní koupací sezóna a aktuálně se řeší čištění bazénu po zimní přestávce a jeho rychlé  uvedení do provozu. Možná už také přemýšlíte nad tím, jak ochránit bazén před nečistotami v případě nepříznivého počasí během léta nebo jak ho po sezóně zazimujete, aby byla jeho příprava na další letní sezónu o něco jednodušší. Přeci jen napouštět každý rok novou vodu a čistit celý bazén je náročný proces, který je ke všemu ekonomicky nevýhodný. Řešením je kvalitní vysocepevnostní plachta.

Kvalitně vyrobená plachta na bazén zabrání padání listí a jiných nečistot do bazénu.  A nejen to. Poslouží však také v případě, že na ni nedopatřením vběhne dítě nebo čtyřnohý mazlíček. Udrží totiž mnohem větší váhu. Vysocepevnostní bazénové plachty jsou určené na každý tvar bazénu včetně těch atypických. Vyrábí se totiž dle požadavků zákazníka a jsou opatřeny certifikátem kvality – CZECH MADE.

Plachta má nejednu výhodu

Firma Jabor pro s.r.o. má s výrobou plachet na pergoly a bazény tři desítky let zkušeností a na výrobcích je to znát. Jsou do detailu propracované, aby byly maximálně funkční. Jednou z výhod je fakt, že díky plachtě není nutné vypouštět na zimu vodu. Stačí jen upustit do úrovně trysek.

Bazénové plachty Jabor jsou navíc vybavené průtokovými síty. Ty jsou uzpůsobené tak, aby z plachty mohla odtékat voda a nevznikaly velké vodní plochy na jejím povrchu. Nečistoty jsou díky sítu zadrženy na povrchu plachty. Každá plachta má také úchyty, které jsou vyrobené ze zátěžových gum. K bazénu nebo jeho okolí jsou ukotvené zajišťovacími kolíky a ty jsou vyrobené z nerezové oceli.

Další nespornou výhodou je nosnost plachty, která je až 100 kilogramů na metr čtvereční. To se hodí nejen v případě, že bude zima bohatá na sněhovou nadílku. Vysocepevnostní plachty jsou vyráběné z těch nejkvalitnějších materiálů ze zahraničí a jsou svařované v kombinaci vysokofrekvenčního a horkovzdušného sváru, kterému se říká nerozebiratelný spoj. Životnost plachet je 10 – 15 let.  

Dostanete servis i náhradní komponenty

Pokud si nejste jisti výběrem, pak rádi využijete odborného poradenství při zaměření. Hodit se vám možná bude také při první montáži plachty. Navíc ke každé plachtě dostanete skladovací vak i náhradní komponenty (upínací čepy a rezervní gumové úchyty). Vzhledem k tomu, že firma plachty přímo vyrábí, nabízí k nim také veškerý servis. Pokud se s plachtou něco stane, nemusíte ji hned vyhazovat a přemýšlet o nákupu nového zakrytí. Stačí se jen domluvit a nechat ji odborně opravit. Díky mnohaleté praxi nabízí společnost také výrobu vaků na vodu a další kapaliny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.