Lipavský navštívil Kyjev! Schůzka s prezidentem Zelenským | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lipavský navštívil Kyjev! Schůzka s prezidentem Zelenským

Jan Lipavský na návštěvě Kyjeva (20. 7. 2022). Foto Blesk - Martin Přibyl
Jan Lipavský na návštěvě Kyjeva (20. 7. 2022). Foto Blesk - Martin Přibyl (Blesk - Martin Přibyl)

Po zuby ozbrojená ochranka, zhasnutá světla a přísný zákaz cokoliv předem vyzradit. Taková byla první cesta ministra zahraničí Jana Lipavského (37, Piráti) na Ukrajinu od začátku války.

Včera se tam sešel se špičkami tamní vlády včetně prezidenta Volodymyra Zelenského (44). „Chceme si potvrdit důležitost našich vztahů,” řekl novinářům ministr, který si od cesty hlavně slibuje ještě větší spolupráci obou zemí. Doprovodil ho navíc jeho rakouský kolega Alexander Schallenberg (53), aby oba zdůraznili podporu střední Evropy Ukrajině. Konkrétní rozhodnutí či kroky ale nikdo z účastníků nepotvrdil.

Ministr Lipavský na Ukrajině: Zavítal na ostřelované předměstí Kyjeva

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
21. 7. 2022 • 10:20

Jejda jejda,to ani agenti CIA nevěděli o vycestování do UA Hm zvláštní,pořád si ten jejich prezidentík UA stěžuje,jak se tam válčí a najednou z ČR tam zase vycestoval politik?? Už je to celé To se ani nebáli,že tam najedou třeba na minu jako to ukazovali když jeden starý pán se projížděl prázdnou ulicí a najednou ukázali,že autíčko vybouchlo protože najel na minu.Anebo že pošlou dron aby to území rusové ZKONTROLOVALI Nojo jakmile se jedná o Rusy,tak UA vědí ihned všechno co a jak a kdy bude jen aby to mohli dát do médií

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.