Pavla Topolánková s novým chlapem? Pivo, tataráček a žhavé pohledy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavla Topolánková s novým chlapem? Pivo, tataráček a žhavé pohledy!

Obě dámy se s neznámým mužem skvěle bavily několik hodin.
Obě dámy se s neznámým mužem skvěle bavily několik hodin. (Aha! - David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Našla si Pavla Topolánková (52), manželka nevěrného premiéra Mirka Topolánka (51), nového chlapa? Pondělní večer strávila u piva v jedné pražské restauraci s neznámým pohledným mužem a dcerou Janou (23). Všichni se velmi dobře bavili a paní Pavla na mužský doprovod házela úsměvy a něžné pohledy…

  • Tajná schůzka v restauraci
  • Něžné úsměvy a flirtování

Topolánková byla v pondělí i s dcerou Janou na charitativní akci kadeřnictví Franck Provost. Doprovázel je neznámý pohledný muž. Z akce odjeli všichni tři až po osmnácté hodině. Přistavené Audi A8 s řidičem je odvezlo před dům na Hradčanech, kde Pavla s dcerou a synem Tomášem bydlí.

Odtud se i s neznámým mužem vydali do nedaleké restaurace U písecké brány. Objednali si pivo a tatarák a povídali si několik hodin. Pavla se ve společnosti neznámého muže výborně bavila. A nejen ona. I její dcera Jana si s ním skvěle rozuměla – určitě se neviděli poprvé. Úsměvy a něžné pohledy sršely celý večer, dokonce spolu jedli i z jednoho talíře.

Je neznámý muž milencem Pavly Topolánkové, nebo jen jejím bodyguardem? A má vůbec jako manželka premiéra ochranku k dispozici? „Paní Topolánková nemá trvalou ochranu, na oficiální akce však mívá bezpečnostní doprovod,“ upřesnil šéf ochranné služby Lubomír Kvíčala.

Pokud byl neznámý muž opravdu jen osobní strážce Pavly Topolánkové, tak se jí rozhodně věnoval víc, než mu ukládají jeho pracovní povinnosti. Navíc, když Topolánková nemá přidělenou stálou ochranku, nebyla přítomnost bodyguarda při posezení u piva nutná. Na dotaz, zda je to její nový partner, nám včera Pavla Topolánková neodpověděla.

12.12.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.