Učitelka v losovací soutěži vsadila 300 korun: Vyhrála vilu za 100 mega | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Učitelka v losovací soutěži vsadila 300 korun: Vyhrála vilu za 100 mega

Vskutku malebné sídlo.
Vskutku malebné sídlo. (Reprofoto Youtube)

Sny se mohou splnit! Vyprávět by o tom mohla Susan Havenhanová (71) z britského Cotswolds. Ta v soutěži vyhrála lukrativní sídlo za v přepočtu 100 milionů korun – přitom lístek do slosování ji vyšel na směšných 300 korun!

Vila s vlastní posilovnou, vyhřívaným venkovním bazénem, kinem či šesti ložnicemi je plně vybavena a osvobozena od jakýchkoliv poplatků. Susan navíc dostala dalších 1,5 milionu na výdaje spojené se stěhováním. „Mysleli jsme si, že takové věci ve skutečnosti nestávají,“ vykládá bývalá učitelka: „Je to jako sen, pořád čekáme, kdy se probudíme.“ Vtipné je, že když jí pořadatelé soutěže zavolali, aby jí informovali o výhře, zavěsila jim s tím, že jde o podvod.

„Zrovna jsme byli s manželem Johnem na dovolené ve Francii. Řekl mi, ať to položím, že jde o podvod. Pořadatelé pak museli kontaktovat moji dceru Harriet. Když jsme to zjistili, zašli jsme do baru a všem jsme pak platili rundy,“ směje se Susan. S manželem mají tři dcery a deset vnoučat. „Jelikož všichni milují tenis, samozřejmě si myslí, že v létě si uspořádáme vlastní Wimbledon,“ culí se.



Přečtěte si
Mirka Nová
13. 8. 2022 • 15:27

To jí moc přeji já jsem vyhrála v soutěži jen jednou, a to bylo jen cyklistické tričko, ale ta vila je moc pěkná. Já mám dům s velkou zahradou a nedávno jsem na internetu narazila na stránky http­s://ww­w.ji­s.cz­/zim­ni-zahrady/, kde mě zaujaly zimní zahrady, a tak jsem se po chvilce váhání rozhodla si jednu pořídit a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.