Jágr přiznal chybu za nehodu: Myslel jsem si, že je to můj konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jágr přiznal chybu za nehodu: Myslel jsem si, že je to můj konec!

Jágr si sype popel na hlavu
Jágr si sype popel na hlavu (Foto Aha – J. Vilímek, Sport – M. Beránek, ČTK – P. Sznapka, Instagram, repro YouTube)

Jaromír Jágr (50) se v pražské Plzeňské ulici srazil s tramvají. Incident vyšetřuje  policie, na místě zasahovali hasiči. Pražskou dopravu hokejistova nehoda zastavila na 15 minut. 

„Muž po nehodě podepsal negativní revers s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice,“ na webu Novinky.cz okomentovala autonehodu Jaromíra Jágra mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. 

Jaromír Jágr měl nehodu. Srazil se s tramvají!

Video se připravuje ...

„Chtěl bych vám jen krátce sdělit, co se dnes stalo, kdy jsem byl součástí dopravní nehody. Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si ji půl metru přede mnou, na poslední chvíli. Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochranou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu! A také mě překvapila a vlastně i zachránila moje KIA, ze které jsem i přes to, jak to hrozivě vypadalo, vylezl bez zranění. Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali," napsal Jágr na svém sociálním profilu.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 5. 2022 • 13:15

Jágr je blb.Nebyl " součástí " nnehody, byl viníkem nehody a zmínka o " vysoké rychlosti tramvaje " je schválná.Tram má povolenou rychlost a má přednost.
Jágr je cellý život hokejistou, který musí mít odhad na vzdálenost.Jen starší osoby a děti tuto schopnost nemají.Jedni ještě ne a ti druzí už ne !
Jágrovi bych nařídila přezkum!
Chudáka tramvajíka Jágr nezmínil.Jak na tom je on ?!!! Pomohla mu vyšší moc, nebo postřeh a brzdy ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.