SNK-ED: Zaplaťte dluhy za Mirka a Jirku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

SNK-ED: Zaplaťte dluhy za Mirka a Jirku

Jiří Witzany a Markéta Reedová se právě chystají vložit peníze na účet, aby pokryl údajné dluhy Topolánka a Paroubka.
Jiří Witzany a Markéta Reedová se právě chystají vložit peníze na účet, aby pokryl údajné dluhy Topolánka a Paroubka. (: Martin PEKÁREK)

PRAHA – Inzerátu, kterým Tomio Okamura a Jaroslav N. Večerníček vyzývají občany, aby za předsedu a lídra ODS Mirka Topolánka uhradili dluh, který způsobil hlavnímu městu, se chytli zastupitelé hl. města Prahy Jiří Witzany (SNK-ED) a Markéta Reedová (SNK-ED)

Inzerátu, kterým Tomio Okamura a Jaroslav N. Večerníček vyzývají občany, aby za předsedu a lídra ODS Mirka Topolánka uhradili dluh, který způsobil hlavnímu městu, se chytli zastupitelé hl. města Prahy Jiří Witzany (SNKED) a Markéta Reedová (SNKED). A připojili k němu i dluh premiéra Jiřího Paroubka (ČSSD).

„Chceme, aby příští premiér, kterým s největší pravděpodobností bude Mirek Topolánek nebo Jiří Paroubek, vstupoval do hry s čistým štítem,“ vysvětlil smysl akce Jiří Witzany. „Pokud někdo volí ODS nebo ČSSD, mělo by mu záležet na pověsti jejich hlavních představitelů,“ řekla Markéta Reedová, proč by se do sbírky na Topolánka a Paroubka měli zapojit i běžní občané. Topolánek podle nich dluží přes deset milionů korun, což je zbytek nedoplaceného úvěru společnosti VAE, v níž figuroval jako spolumajitel. Paroubek pak přes 195 milionů, když prý ještě jako náměstek pražského primátora nevýhodnou smlouvou hlavní město o tyto peníze připravil.

Reedová i Witzany pak přispěli symbolickou částkou 200 korun za každého dlužníka na účet magistrátu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.