Mikuláš u Jirky a Mirka: Zlobili jste! Měl vás odnést čert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mikuláš u Jirky a Mirka: Zlobili jste! Měl vás odnést čert!

Hříšníci Jirka a Mirek
Hříšníci Jirka a Mirek (ČTK)

PRAHA – Mikuláš včera hodné děti odměnil laskominami. Zlobivým dal brambory s uhlím. A těm největším sígrům pohrozil, že je odnese do pekla… Co by asi řekla trojice Mikuláš, čert a anděl, kdyby včera zazvonila u premiéra Mirka Topolánka (ODS) a šéfa opozice Jiřího Paroubka (ČSSD)?

Mikuláš včera hodné děti odměnil laskominami. Zlobivým dal brambory s uhlím. A těm největším sígrům pohrozil, že je odnese do pekla… Co by asi řekla trojice Mikuláš, čert a anděl, kdyby včera zazvonila u premiéra Mirka Topolánka (ODS) a šéfa opozice Jiřího Paroubka (ČSSD)? Nejspíš tohle: „Milí Mirečku a Jiříku! Jste pěkní uličníci, letos jste moc a moc zlobili! Čeká vás peklo, darebové nevycválaní!“

Hříchy Jirky Paroubků
  1. Opustil manželku:
    Od paní Zuzany, která ho veřejně podpořila i při útocích na jeho osobu v době, kdy byl premiérem, odešel k o 20 let mladší Petře Kováčové.
  2. Lhal o vztahu s Kováčovou:
    Když se jeho nevěra provalila, tvrdil, že je s blonďatou tlumočnicí jen tři měsíce. Podle všeho s ní ale byl mnohem déle.
  3. Lhal o práci svého syna:
    Jiřího Paroubka juniora platil šéf kasin Antonín Šimek. Šéf ČSSD ale tvrdí, že to není pravda.
  4. Lhal o svatbě a cestě na ni:
    Když se zjistilo, že má svatbu v sobotu 17. listopadu, tvrdil v pondělí předtím, že to není pravda. Při cestě na svatbu jel jeho řidič rychlostí 200 km/h, Paroubek lhal, že to tak nebylo.
Hříchy Mirka Topolánků
  1. Opustil rodinu:
    Kvůli milence Lucii Talmanové se vykašlal na manželku Pavlu i děti.
  2. Lhal o vztahu s Talmanovou:
    Ještě v lednu 2007 nevěru zatloukal. A na jaře 2006 před volbami obelhal statisíce voličů i svoji rodinu, když se s ní nechal fotit na billboardy s tím, jak má šťastné manželství. To Pavle už dávno zahýbal.
  3. Lhal o lyžovačce v Alpách:
    Když ho vládní speciál letící z Bulharska vysadil v Innsbrucku, aby si mohl zalyžovat, tvrdil, že měl jednání s velvyslancem Janem Koukalem. Svědci ho ale viděli v lyžařském.
  4. Nadávky a agresivní útoky:
    Nadávkami, vulgárními gesty, arogancí, použitím fašistického hesla a agresivním chováním nemá v evropské politice konkurenci – snad s výjimkou ruského nacionalisty Žirinovského.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.