Šokující obžaloba: Chtěla sex, rozbil jí hlavu kladivem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující obžaloba: Chtěla sex, rozbil jí hlavu kladivem!

Přemysl Š. u krajského soudu. Tvrdí, že netuší, co se stalo.
Přemysl Š. u krajského soudu. Tvrdí, že netuší, co se stalo. (Foto Aha! - Michal Charbulák )

Za mimořádně brutální pokus o vraždu je nyní souzen u ostravského krajského soudu Přemysl Š. (74). Při popíjení u kamaráda v Havířově téměř umlátil kladivem známou, neboť mu prý dělala nemravné návrhy!

Pohodový večírek se podle žaloby zvrhl, jakmile dorazila společná známá Jana O. Ta měla po čase začít seniora ohmatávat. Jemu to vůbec nebylo po chuti. Začal před ní šermovat nožem, ale žena prý nepřestala. A pak nastalo peklo. „Vzal do ruky gumovou palici, tou opakovaně udeřil ženu do hlavy, poté vyměnil palici za kladivo a v útoku pokračoval s úmyslem ji usmrtit,“ uvedl žalobce Vít Legierský.

V bytě byla po útoku všude krev. Dosud bezúhonný důchodce si z večera údajně nic nepamatuje. „Já a vinen? Absolutně ne! S Vláďou jsme popíjeli, ten den asi víc, domů mi pomohli nějací kluci. Víc nemám co říct,“ kroutil hlavou Přemysl Š. Za pokus o vraždu mu hrozí 18 let.

Trvalé následky

Napadená Jana O. má štěstí, že přežila. Utrpěla několik zlomenin lebky a obličejových kostí. Po útoku se změnil její vzhled, musí nosit paruku, ztratila chuť, čich, rovnováhu a trpí úzkostmi. „Mám sebevědomí na nule, přišla jsem o práci, nikdo mě nezaměstná, invalidní důchod mi nepřiznali. Beru jen dávky, jsem na dně,“ řekla.

Přečtěte si
lepabrena
23. 4. 2022 • 14:32

Je až neuvěřitelné, jak drzí a domýšliví jsou nyní českomoravští muži a to včetně starců. Neumím si představit ženu v produktivním věku- to znamená o nejméně 10 let mladší než tento ožralý impotent, která by po smrdutém starci vymáhala sex i když by jí tento chtěl kvůli tomu zabít nejprve nožem. To pachateli určitě poradil advokát s cílem, aby byl přezkoumán duševní stav pachatele s tím, že si nebyl vědom v době pokusu o vraždu na ženě vědom následků svých činů. Divím se, že si pachatele ještě nepodali jeho spoluvězni na cele- není nic hnusnějšího než vražda nebo pokus o ní dítěte nebo ženy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.